Sex. 5 poziţii cu care îl cucereşti şi-l faci să-şi uite fostele iubite

Eşti la început de relaţie, totul e bine şi frumos, însă umbra fostei iubite vă provoacă mici probleme? Poate ca i-a frânt inima, lăsându-l cu cu regrete şi frustrări, iar acum tu trebuie să-l "repari". Cel mai simplu mod de a-l ajuta să uite trecutul este să-i arăţi cât de minunată eşti. Lasă-l să vadă că eşti o femeie puternică şi înţelegătoare şi nu îşi va mai aminti de alte femei. Fii deschisă la noi experienţe sexuale, propune-i diferite tehnici şi poziţii şi arată-i cât de mult îl doreşti. 

Muntele

Ideală pentru o noapte pasională, această poziţie vă permite să vă priviţi în ochi, dar şi să vă lucraţi musculatura. Roagă-ţi iubitul să se aşeze pe spate, cu picioarele îndoite şi sprijinit în braţe. Aşază-te în aceeaşi poziţie, cu picioarele încrucişându-se cu ale lui. Dacă vrei să faci această poziţie şi mai incitantă, provoacă-i fiori de plăcere plasând două cuburi de gheaţă pe pieptul lui şi lasă apa rece să-i curgă spre pelvis. Vei obţine gemete de plăcere.

Balansoarul

Deşi la prima vedere îţi poate părea imposibilă, nu este deloc aşa. În plus, merită tot efortul. Vă poate oferi orgasme de neuitat. Roagă-ţi partenerul să se aşeze întins pe spate, cu picioarele încrucişate. Aşază-te la el în braţe, în timp ce el îşi va încolăci picioarele în jurul tău. În această poziţie, bărbatul este cel care controlează ritmul. Tu vei avea mâinile libere pentru mai multă stimulare a zonei intime. 

Covrigul

O poziţie simplă, dar care garantează calea spre orgasm. Aşază-te pe partea dreaptă şi ridică uşor piciorul stâng. Iubitul va îngenunchea şi se va poziţiona între picioarele tale. Această poziţie permite o penetrare adâncă şi, în plus, lasă libere mâinile partenerului pentru extra stimulare.

Roaba

Este o poziţie care nu numai că vă garantează plăcerea, dar vă ajută şi să vă lucraţi musculatura. Trebuie doar ca iubitul tău să stea în picioare şi să te penetreze pe la spate, în timp ce tu stai în faţa lui în patru labe. El te ridică de coapse, pentru a face penetrarea mai uşoară, iar faptul că tu te sprijini în mâini pentru a-ţi menţine echilibrul te ajută să slăbeşti şi să-ţi tonifiezi musculatura.

Alungita

Întinde-te pe o masă sau un birou, cu picioarele atârnând spre podea. Partenerul se aşază în picioare în faţa ta, cuprinzându-ţi picioarele cu mâinile. Această poziţie este ideală pentru o penetrare profundă. În plus, îţi pune trupul într-o lumină favorabilă. Dacă nu eşti mulţumită de rotunjimile abdomenului, în această poziţie se va aplatiza, iar iubitul tău îţi poate admira sânii în voie. 
MAI MULT DESPRE: sfaturi sex, pozitii sex