Sex. 5 poziţii care acţionează ca exerciţii fizice şi te scapă de celulită

Îmbrăcarea costumului de baie nu ţi-a provocat bucuria la care sperai? Aspectul de coajă de portocală al pielii şi colăceii sunt doar câteva dintre problemele care te fac să-ţi ascunzi trupul pe plajă? Este timpul să faci câteva schimbări. Nu numai în alimentaţie şi programul de fitness, ci şi în dormitor. Iată câteva poziţii sexuale care acţionează ca exerciţiile fizice şi te ajută să-ţi tonifiezi trupul.

Umerii plăcerii

Dacă vrei orgasm exploziv şi mişcare pentru abdomen, coapse şi picioare, această poziţie este ideală pentru tine. Întinde-te pe spate şi, sprijinindu-te pe braţe, ridică cât mai sus picioarele, poziţionându-le pe umerii partenerului, care va sta în genunchi în faţa ta. El te va sprijini punându-şi mâinile pe posteriorul tău şi va ajusta unghiul de penetrare după bunul plac. Vei arde aproximativ 70 de calorii pe minut şi îţi vei tonifia musculatura posteriorului, a abdomenului, a braţelor şi a spatelui.

Roaba

Ai suficientă forţă în mâini astfel încât să-ţi sprijini întreaga greutate? Atunci încearcă această poziţie. Aşază-te pe podea cu faţa în jos, sprijinită în mâini. Partenerul tău se va poziţiona în spatele tău şi îţi va ridica picioarele, aşezându-le sub braţe. Este o poziţie care solicită toate grupele de muşchi. 

Leagănul

Dacă ai un partener cu braţe puternice, atunci trebuie să încercaţi această poziţie. Începeţi stând faţă în faţă, în picioare. Iubitul te va ridica în timp ce îţi încrucişezi picioarele în jurul şoldurilor lui. Partenerul te va susţine plasându-şi mâinile pe posteriorul tău. Pentru mai multă siguranţă, te poţi sprijini de un perete. Această poziţie permite o penetrare adâncă şi îţi va întări muşchii abdomenului, a coapselor şi ai spatelui.

Scăunelul

Aveţi nevoie de un scaun solid care să vă susţină pe amândoi. Iubitul tău se va aşeza pe scaun, iar tu în poala lui, ridicându-ţi picioarele pe umerii lui. Lasă-te uşor pe spate şi bucură-te de mişcări. Partenerul tău te poate susţine prinzându-te cu mâinile, pentru un echilibru mai bun. Vei arde 53 de calorii pe minut şi vei tonifia muşchii picioarelor şi ai abdomenului.

Cleştele

Îţi place poziţia misionarului? Ce ai zice să o modifici, astfel încât să-ţi tonifice musculatura? Această tehnică îţi lucrează abdomenul, coapsele şi posteriorul. Întinde-te pe spate (poţi plasa o pernă sub fund pentru mai mult confort), iar iubitul va îngenunchia între picioarele tale. Încrucişează-ţi picioarele în jurul taliei lui şi încearcă mai multe mişcări ale coapselor pentru plăcerea ta şi a partenerului. Nu numai că vei arde aproximativ 60 de calorii pe minut, dar această poziţie favorizează o penetrare adâncă şi stimularea punctului G.

MAI MULT DESPRE: pozitii sex