Sex. 5 obiceiuri sănătoase care te duc la orgasm de fiecare dată

Deşi pare de domeniul fantasticului, există femei care ating climaxul la fiecare partidă de amor. Şi "vinovaţii" pentru acest record nu sunt bărbaţii care se află alături de ele, ci regulile pe care le urmează cu stricteţe. Iată câteva obiceiuri care îţi vor asigura orgasmul de fiecare dată.

Fă un obicei din a te masturba

Femeile care se masturbează frecvent îşi cunosc bine trupul şi zonele erogene. Astfel ştiu exact ce le provoacă plăcere şi cum să o obţină. Descoperă singură care sunt atingerile, mişcările şi poziţiile care te aduc la orgasm şi apoi ghidează-ţi partenerul spre punctele erogene pentru a-ţi aduce plăcere.

Acordă atenţia cuvenită clitorisului

Indiferent dacă este stimulat de mâna iubitului, de trupul lui sau de vibrator, asigură-te că acest mic organ erectil va primi atenţia meritată. Şi asta pentru că în multe cazuri, penetrarea nu este suficientă pentru a-ţi aduce plăcerea dorită. Clitorisul este una dintre cele mai importante zone erogene şi nu trebuie ignorat. Îndrumă-ţi iubitul spre această zonă sensibilă în timpul preludiului pentru a te pregăti de penetrare şi pentru a atinge mai uşor orgasmul.

Nu sări peste preludiu!

Preludiul joacă un rol important în succesul unei partide de amor. Te pregăteşte fizic şi psihic pentru experienţa sexuală şi îţi uşurează drumul spre orgasm. Sexologii recomandă între 5-20 de minute de "joacă", în funcţie de nevoile fiecăruia, înainte de actul sexual. Săruturi, atingeri tandre, şoapte fierbinţi, experimentează orice mişcări care te excită.

Comunică!

Ce îţi place? De ce ai nevoie mai des? Asigură-te că iubitul tău cunoaşte răspunsurile la aceste întrebări pentru partide de amor reuşite. Dacă timiditatea nu te lasă să discuţi despre aceste aspecte cu partenerul tău, aminteşte-ţi că astfel îl vei ajuta şi pe el. Pentru a evita situaţiile jenante, exprimă-te prin cuvinte simple, precum: "Ador când faci asta" sau "Mă excită foarte tare când mă atingi acolo".

Relaxează-te!

Dacă vrei orgasm, atunci încetează să-l cauţi de fiecare dată când faci sex. Relaxează-te şi bucură-te de moment. Cu cât eşti mai relaxată, cu atât va veni mai repede. Stresul este cea mai mare piedică în calea orgasmului, spun sexologii, pe care trebuie să o îndepărtezi dacă vrei să ajungi la extaz. Goleşte-ţi mintea când eşti cu iubitul tău şi bucură-te de clipele în doi.

MAI MULT DESPRE: sfaturi sex, sfaturi orgasm