Sex. 5 momente penibile în pat şi cum să treci peste ele

Tuturor ni s-a întâmplat, cel puţin o dată, să trăim un incident jenant în dormitor. Şi asta pentru că viaţa de cuplu este departe de a fi perfectă, aşa cum ne-o descriu filmele romantice. Iată câteva dintre cele mai penibile scenarii şi cum să le treci cu brio.

Sincronizare proastă

Sunteţi împreuna de mult timp, iar el se numără printre cei mai buni pe care i-ai avut. Însă, chiar şi cei mai buni dau greş. Momentul a durat doar câteva minute, iar sfârşitul partidei de sex te-a luat prin surprindere? Încearcă să nu exagerezi şi să-ţi faci iubitul să se simtă mai jenat decât este. Nu-i face reproşuri şi aminteşte-i că femeile nu ating orgasmul de fiecare dată. Dacă insistă să te facă fericită, te poate aduce la orgasm prin stimulare orală sau manuală.

Gaze intestinale

Suntem oameni, ni se întâmplă tuturor, chiar şi în cele mai romantice momente. Data viitoare, ai grijă ce mănânci şi evită alimentele care provoacă balonare. Iar când episodul se repetă, zâmbeşte, cere-ţi scuze şi treceţi mai departe. Nu lăsa ca un episod lisit de importanţă să vă alunge pasiunea. Acelaşi sfat îl poţi urma şi în cazul zgomotelor produse de vagin.

Accidente

Nu doar partidele de sex sălbatic pot duce la accidente. Chiar şi în timpul momentelor romantice, puteţi avea parte de surprize nu tocmai plăcute. Cârcei, muşcături dureroase, o zgârietură adâncă, nu lăsa aceste mici probleme să capete proporţii uriaşe şi să strice tot momentul. Cere-ţi scuze, dacă tu ai provocat disconfortul, râdeţi împreună şi treceţi mai departe. 

Numele greşit

În timpul sexului, creierul este puţin mai leneş, iar riscul de a spune bazaconii este mai mare. Dacă ai scăpat "porumbelul" în timpul momentelor pasionale, nu transforma situaţia într-o dramă. Spune o gluma sau foloseşte-te de un joc de cuvinte pentru a trece peste moment şi aminteşte-i cât de mult îl iubeşti. 

Fantezii neîmpărtăşite

În timpul momentelor fierbinţi, iubitul se apropie de urechea ta şi-ţi şopteşte câteva sugestii care te lasă mască? Dacă poziţiile sau jocurile dorite de partener nu sunt tocmai pe placul tău, nu exagera şi nu transforma momentul în ceartă. Fă-i o altă prounere care să fie şi pe placul tău sau amână momentul pentru dată viitoare. După, discută cu iubitul tău şi explică-i ce te nemulţumeşte, fără a fi dură cu el.
MAI MULT DESPRE: sfaturi sex, momente penibile sex