Sex. 5 metode pentru a folosi eficient vibratorul în partidele de amor în doi

Chiar dacă este asociată cu activităţile solitare, această jucărie sexuală poate fi un ingredient important pentru o viaţă satisfăcătoare în cuplu. Folosirea vibratorului în timpul preludiul sau în timpul actului sexuale va spori plăcerea şi îţi va facilita drumul spre orgasm. Iată câteva metode de a intensifica senzaţiile din timpul partidelor de amor folosind vibratorul.

Foloseşte-l pentru a-i oferi un masaj senzual

Această jucărie sexuală poate avea şi alte beneficii, în afara celor sexuale. Deşi a fost creat pentru masarea zonelor genitale, vibratorul poate fi folosit şi pentru relaxarea muşchilor încordaţi. Foloseşte această jucărie în preludiu pentru a-ţi destinde partenerul. Explorează-i trupul folosind vibratorul şi oferă-i un masaj senzual. Insistă asupra sfârcurilor şi a pelvisului. Nu numai că îl vei ajuta să se relaxeze, dar vei spori starea de excitare.

Intensifică senzaţiile în timpul sexului oral

Indiferent de cine oferă sau primeşte, vibratorul este mai mult decât binevenit în partidele de sex oral. Dacă vrei să-l impresionezi, în timp ce îi oferi stimulare orală, foloseşte-te de vibraţiile acestei jucării sexuale. Cum? Poziţionează penisul astfel încât să-ţi atingă obrazul pe interior. Apropie apoi vibratorul de exteriorul obrazului şi astfel vârful penisului se va bucura de vibraţii. 

De asemenea, încurajează-ţi iubitul să folosească acest dispozitiv când îţi oferă răsfăţ oral. În timp ce îţi stimulează clitorisul cu limba, poate folosi vibratorul pentru a te penetra. Orgasmul va fi exploziv.

Foloseşte-l pentru stimularea penisului şi a testiculelor

Vibratorul nu este dedicat doar pentru plăcerea femeilor. Poate fi folosit şi pentru stimularea lui. Chiar dacă penisul nu este la fel de sensibil precum clitorisul, asta nu înseamnă că nu simte plăcere în urma vibraţiilor. Porneşte-l la o intensitate mai mare şi plimbă vibratorul pe organul iubitului pentru o erecţie mai puternică. De asemenea, răsfaţă-i şi testiculele. Însă, acestea sunt mai sensibile, aşa că trebuie să scazi intensitatea vibraţiilor. În timp ce-i oferi un handjob, foloseşte-ţi cealaltă mână pentru a-i stimula testiculele cu ajutorul vibratorului.

Pentru un doggy style mai incitant

Iubitul tău adoră poziţiile în care te penetrează pe la spate, însă pentru tine plăcerea nu este prea mare? În acest caz, vibratorul poate fi soluţia. În timpul penetrării, oferă-ţi extra stimulare cu ajutorul jucăriei şi vei atinge mai uşor orgasmul.

Cedează-i controlul

Oferă-i jucăria şi lasă-l să o foloseasca după bunul plac în timpul penetrării. Femeia deasupra este una dintre poziţiile în care te poţi bucura din plin de vibrator. Întinde-te deasupra lui până când spatele tău ajunge lipit de pieptul lui. Mâinile lui sunt libere şi poate folosi vibratorul pe sâni şi clitoris pentru mai multă plăcere.
MAI MULT DESPRE: vibrator, jucarii sexuale, sfaturi sex