Sex. 5 metode incitante de a iniţia partidele de amor

Nu aştepta ca iubitul tău să facă întotdeauna primul pas şi preia iniţiativa. Dacă din cauza timidităţii, nu ai experienţă sau pur şi simplu eşti în pană de idei, îţi venim în ajutor cu câteva metode prin care poţi da startul unei nopţi fierbinţi.

Scrie-i un mesaj

Un mesaj simplu, ca de exemplu "Te vreau. Acum!", poate face minuni. Mai ales pentru femeile timide. Dacă nu simţi că poţi avea o discuţie faţă în faţă cu el în care să-i comunici dorinţele tale cele mai intime, fă-o printr-un mesaj. Exprimarea dorinţelor în scris te poate ajuta să scapi şi de inhibiţii şi va avea un efect extrem de excitant pentru ambii parteneri. Strecoară-i un bileţel în buzunar, trimite-i un mail incitant sau scrie-i un mesaj scurt pe telefon şi cu siguranţă vei da startul unor clipe pasionale.

Un gest poate face cât o mie de cuvinte

Dacă nu te simţi confortabil să îţi exprimi dorinţele intime prin cuvinte, atunci îi poţi arăta altfel. Un sărut plasat pe gât sau pe lobul urechii când se aşteaptă cel mai puţin îl va trezi din amorţeală şi îi va transmite gândurile tale. Ideal pentru o partidă spontană de sex.

Stârneşte-i imaginaţia

Foloseşte-te de cele mai pasionale amintiri pe care le aveţi împreună pentru a-l înfierbânta. Incită-l cu un joc care să înceapă cu "Îţi aminteşti...?" în care să-i descrii o experienţă erotică trăită împreună. Nu numai că îi vei stârni interesul pentru sex, dar retrăirea unor amintiri frumoase va întări legătura dintre voi.

Surprinde-l cu o ţinută sexy

Nu te aştepta să tânjească după tine dacă nu te îngrijeşti şi nu depui puţin efort pentru a te face mai atrgăgătoare. Alege-ţi ţinute lejere, dar sexy, când stai în preajma lui, şi foloseşte un parfum discret. Pe scurt, poartă-te ca la începutul relaţiei. Foloseşte-te şi de cuvinte pentru a-l tachina. Vei fi surprinsă de rezultate.

Complimente

Laudă-l şi spune-i cât este de sexy şi irezistibil, atât în afara cât şi în interiorul dormitorului. Ca şi tine, iubitul tău are nevoie de cuvinte frumoase pentru a prinde curaj. Complimentează-i prestaţia dar şi dotările pentru a-i satisface orgoliul. Apoi poţi face câteva sugestii pentru noi experienţe sexuale, folosind cea mai senzuală voce.

MAI MULT DESPRE: sfaturi sex, sex relatie