Sex. 5 jucării erotice pentru femei elegante. Încearcă-le!

Te numeri printre doamnele cu gusturi rafinate, atente la detalii, care arată mereu impecabil? Dacă eşti greu de mulţumit când vine vorba de haine, genţi sau pantofi, iată câteva accesorii cărora le vei asigura cu mare plăcere un loc în dormitorul tu. 

Bilele vaginale Pleasure Pearls

Bilele vaginale Ben Wa ajută la dezvoltarea muşchilor vaginali, muşchi responsabili de intensitatea plăcerii. Sub formă de perle, într-o cutie specială cu formă de scoică, bilele Pleasure Pearls sunt destinate în special femeilor cu experienţă. Pe lângă rolul de stimulare sexuală, acestea sunt recomandate pentru îmbunătăţirea elasticităţii vaginului şi a controlului asupra vezicii. 

Le puteţi găsi AICI

Stimulator sex oral LELO

Stimulatorul pentru sexul oral este prevăzut cu 10 nivele de vibraţii puternice. În plus, are o formă special creată pentru a oferi senzaţii intense. Include şi încărcător.

Îl poţi găsi AICI

Inel vibrator Lelo Oden Negru

Oden este un inel sexual sofisticat produs special pentru cuplu. Are tehnologia revoluționară SenseMotion și telecomandă wireless (fără fir) care vă permite să schimbați modul de vibrare doar printr-o simplă înclinare a mâinii. Este rezistent la apă şi reîncărbabil.

Îl poţi găsi AICI

Vibrator Ruj - Kiss Me

Un mini-vibrator care nu trebuie să lipsească din geanta ta, vibratorul Ruj - Kiss Me a fost creat pentru stimularea clitorisului. 

Îl poţi găsi AICI

Ou vibrator I love Egg Black Small

Elegant și sexy, oul vibrator este confortabil și ușor de utilizat datorită telecomenzii cu care poate fi controlat de la distanță. Are 10 tipuri de vibrații pentru a satisface orice dorință.
 
Îl poţi găsi AICI