Sex: 5 jucării erotice de calitate care-ţi îmbunătăţesc viaţa amoroasă

Investeşte mai degrabă în produse puţin mai scumpe, deoarece materialele din care sunt făcute fac diferenţa. Senzaţia de plăcere va fi mult mai intensă!

 

Sexologii susţin că este de preferat să investeşti în jucării erotice de calitate, în loc să optezi pentru cele mai ieftine, deoarece modul în care sunt fabricate cât şi calitatea materialului ales vor face diferenţa atunci când le foloseşti. De asemenea, trebuie să te gândeşti că acestea vor fi durabile pe termen lung şi costurile vor fi amortizate în momentul în care te declari mulţumită de ele.

Iată câteva jucării simple prin designul lor, dar care pot să-ţi îmbunătăţească considerabil viaţa sexuală:

1. Limon (Minna Life)

Este o jucărie potrivită atât pentru cuplu cât şi pentru persoanele singure. Se foloseşte foarte simple, intensitatea vibraţiilor crescând pe măsură ce îl strângi mai tare.

Este reîncărcabil, rezistent la apă şi confecţionat din materiale de cea mai înaltă calitate, 100% sigure pentru corpul uman.

Îl poţi cumpăra de AICI.

 

2. Club Vibe 2 (OhMiBod)

Vibratorul începe să funcţioneze la sunetele muzicii din club, concerte sau chiar la vocea partenerului tău. Telecomanda funcţionează pe o rază de 5-6 metri şi la 5 nivele de intensitate în cazul ambientului de club. Această jucărie vine la pachet cu un slip tanga negru. Îl poţi folosi împreună cu iubitul tău, permitându-i să controleze telecomanda pentru o excitaţie maximă.

Îl poţi cumpăra de AICI

 

3. Noa (Lelo)

Este confecţionat dintr-un silicon de calitate, extrem de flexibil şi poate să fie folosit atât pentru masturbare cât şi în cuplu. Noa este un aparat de masaj pentru cupluri purtat de femei atunci când fac dragoste.

Controlat cu atingerea unui buton, cele 6 moduri garanteaza senzaţii incredibile cu un dispozitiv simplu. Acesta poate fi încărcat printr-un cablu USB şi este impermeabil, putând să fie folosit şi în apă.

Îl poţi cumpăra de AICI

 

4. We-Vibe 4 Plus

Este un vibrator de generaţie nouă care permite controlarea lui de la distanţă. We-Vibe 4 Plus vine cu o aplicaţie care îi permite conecatarea la smartphone, acesta controlând intensitatea vibraţiilor sau modul de a vibra. Vibratorul We-Vibe poate fi folosit în cuplu atunci când cei doi sunt împreună sau chiar la depărtare unul de celălalt. Iubitul tău poate să controleze de la distanţă vibratorul şi intensitatea vibraţiilor. De asemenea, el poate să fie folosit în timpul partidei de sex, deoarece stimulează atât punctul G, cât şi clitorisul şi penisul.

Este reincărcabil, rezistent la apă, din silicon de calitate, se încarcă rapid şi poate să fie folosit doar cu lubrifiant pe bază de apă.

Îl poţi cumpăra de AICI

 

5. Mia 2 (Lelo)

Este un vibrator ruj, foarte uşor de transportat şi de folosit. De asemenea, se incarcă foarte rapid prin USB şi este rezistent la apă. Datorită celor 6 tipuri de vibraţii, Mia 2 reuşeşte să te aducă pe culmile plăcerii. Îl poţi folosi când eşti singură, dar şi împreună cu iubitul tău, lăsându-i libertatea să-l mânuiască după cum vrea el.

Îl poţi cumpăra de AICI.