Sex. 5 jucării erotice care fac preludiul mult mai excitant

Chiar dacă sunteţi începători în acest domeniu trebuie să acordaţi o şansă câtorva obiecte speciale care vă dau senzaţii tari înainte de amor!

Jucăriile erotice pot să îmbunătăţească viaţa sexuală dacă sunt alese în funcţie de preferinţele voastre. Dacă simţi că nu te exiciţi atât de repede şi vaginul nu este bine lubrifiat pentru a permite o penetrare care să-ţi provoace plăceri mari atunci poţi să-i propui iubitului tău să folosiţi anumite jucării erotice pentru un preludiu mai incitant. Iată câteva jucării care vă pot fi de folos:

1. Stimulator clitoridian

Foloseşte un vibrator cu o formă specială anatomică potrivit pentru stimularea clitorisului. Acesta va intensifica starea de excitaţie şi va permite o lubrifiere bună a vaginului. Această jucărie este confecţionată din jelly moale, foarte delicat şi plăcut la atingere, oferind vibraţii cu intensitate reglabilă.

Îl poţi cumpăra de AICI.

2. Inelul plăcerilor cu pulsaţii - pentru el

Iubitul tău va simţi o plăcere mult mai intensă dacă foloseşte acest inel pentru penis care are 9 trepte de vibraţie şi pulsaţie. Odată ce este aplicat şi activat, inelul trece rând pe rând prin toate funcţiile, rămânând pe fiecare setare pentru aproximativ 20 de secunde, ceea ce creează o senzaţie fantastică de tachinare în timpul preludiului sau în timp ce faceţi dragoste.

Îl poţi cumpăra de AICI.

3. Bikini cu vibraţii

O jucărie genială care-i permite iubitului tău să declanşeze vibraţiile care te înnebunesc de plăcere cu ajutorul unei telecomenzi. Pune bikini pe tine şi lasă-ţi iubitul să preia comanda, având de ales între 10 nivele de vibraţii, în funcţie de plăcerea pe care o resimţi.

Îi poţi cumpăra de AICI.

4. Bikini cu perle

Bikini fantezie cu perle fosforescente, un accesoriu ideal pentru jocurile în întuneric. Perlele se pot separa, oferind un masaj incitant în timpul penetrării atât pentru clitoris cât şi pentru penis. De asemenea, pot să fie folosite pentru preludiu, în timp ce iubitul îţi răsfaţă zona intimă cu sărutări delicate printre perle.

Îi poţi cumpăra de AICI.


5. Mini Stimulator Finger Vibe

Acest mini stimulator cu sistem de prindere pe deget poate să fie folosit de tine sau de către iubitul tău în timpul preludiului pentru a mări starea de excitaţie.

Este confecţionat din material elastic, lipsit de substanţe toxice, fiind acoperit cu perişori pentru stimulare care vor vibra frenetic, dezmierdând clitorisul cu plăceri intense. Mini Stimulator Finger Vibe are motor vibrator puternic, dar silenţios, 2 tipuri de vibraţii şi este fosforescent.

Îi poţi cumpăra de AICI.