Sex. 5 idei obraznice de cadouri pentru a-l răsfăţa şi a-l provoca

Nişte chiloţei comestibili sau o lenjerie sexy sunt câteva dintre posibilităţile pe care le ai la îndemână pentru a-ţi surprinde plăcut partenerul!

În aceste zile libere pe care le aveţi de sărbătorile de iarnă puteţi să profitaţi unul de celălalt şi să vă bucuraţi de momente de intimitate. Cadourile tale pentru iubit nu trebuie neapărat să fie constisitoare, iar aceste câteva idei de obiecte jucăuşe şi obraznice îi vor fi pe plac.

1. Bikini comestibili

Ceva dulce pentru iubitul tău? Cu siguranţă nu se va supăra, ba mai mult te va putea devora şi pe tine în aceşti bikini confecţionaţi din aproximativ 330 de bombonele fructate.

Îi poţi cumpăra de AICI.

2. Body sexy

Rezervă o seară doar pentru voi doi şi aşteaptă-l îmbrăcată cu cadoul pe care l-ai cumpărat special pentru ochii lui. Acest body sexy negru care vine perfect pe tine îi va încânta privirea şi de-abia va aştepta să-l dea jos de pe tine.


Îl poţi cumpăra de AICI.

3. Gel cu aromă de căpşuni pentru sex oral

De acum înainte vă bucuraţi mai mult de sexul oral! Fă-i un cadou care-l va duce imediat cu gândul la o partidă incitantă de sex oral! Acest gel cu un gust absolut genial este creat special pentru zona intimă şi sporeşte plăcerea.

Îl poţi cumpăra de AICI.

4. Cătuşe pentru mâini sau picioare

Surprinde-i toate simţurile, cumpărându-i un cadou inedit de care sigur se va bucura! Aceste cătuse pentru începători, concepute pentru imobilizare, cu lanţ metalic de 30 cm sunt potrivite pentru a i le oferi în cadou partenerului.
Setul conţine şi o mască.

Îl poţi cumpăra de AICI.

5. "Like a Virgin", gel cu efect de micşorare a vaginului

Acest gel are un efect de strâmtare a vaginului, dar şi o lubrifiere intensă, astfel încât partenerul tău va fi pe culmile extazului dacă îi oferi acest dar.

Gelul conţine aloe vera, alge, muşeţel, ceai verde, mentă şi alte extracte naturale din plante. Se aplică o cantitate mică pe şi în interiorul vaginului înainte cu 30 minute de partida de sex.

Îl poţi cumpăra de AICI.