Sex. 5 cadouri de Valentine's Day care vă aduc mai multă acţiune în dormitor

Este o ocazie bună pentru a include în viaţa voastră amoroasă lucruri care vă oferă senzaţii noi şi sporesc plăcerea. Descoperă câteva sugestii care vă fac fericiţi pe amândoi.

Set de lenjerie sexy

Ce şi-ar putea dori mai mult iubitul tău decât să te vadă purtând o lenjerie extrem de sexy şi provocatoare, cu zone decupate "strategic"? Iar dacă eşti înarmată şi cu o paletă în formă de inimă pe care să o foloseşti pentru a-l pedepsi că nu a fost cuminte, atunci surpriza este completă!
Setul conţine trei piese: sutien, bikini şi paletă în formă de inimă. Produsul vine într-o cutie frumoasă, fiind ideal pentru cadou.
Poate fi cumpărat de aici.
Preţ: 85 de lei

Vibraţii prin telecomandă

Vrei ca iubitul să îţi ofere senzaţii deosebit de plăcute chiar dacă nu te atinge? Atunci o pereche de bikini cu vibraţii este cadoul perfect pentru Valentine's Day, de care să vă bucuraţi amândoi.
Acest cadou este format din bikini negri din imitaţie de piele de crocodil cu vibraţii controlate cu telecomandă wireless. În interior se ataşază un ou vibrator în locul specific. Oul vibrator are 20 de funcţii de vibraţii şi pulsaţii, este rezistent la apă, are telecomandă fără fir ce este eficientă de la o distanţă de până la 25 de metri.
Poate fi achiziţionat de aici.
Preţ: 199 lei

Mâner pentru sex sub duş

Sexul sub duş face parte din lista experienţelor pe care nu trebuie să le ratezi. Dar pentru că poate fi o activitate destul de riscantă din cauza suprafeţelor alunecoase, un cadou de Valentine's Day sub forma unui mâner special care vă oferă stabilitate l-ar încânta cu siguranţă pe iubitul tău. 
Mânerul este rezistent la apă se prinde de pereţi sau de faianţă cu ajutorul unor ventuze rezistente. Îţi permite să te ridici sau să stai în diverse poziţii indiferent cât de alunecoasă este suprafaţa. Combină-l cu suportul pentru picior cu ventuză pentru şi mai multă stabilitate, dar şi o gamă mult mai largă de poziţii pe care le puteţi încerca.
Poate fi cumpărat de aici.
Preţ: 69.95 lei

Perna erotică pentru poziţii sexuale

Valentine's Day este ocazia excelentă pentru a încerca poziţii noi. Iar o pernă special concepută pentru asta, care vă permite să experimentaţi lucruri noi şi interesante, este cadoul ideal.
Perna erotică Position Master este acoperită cu un material cu efect de catifea, prezintă un plan inclinat şi mânere laterale. De asemenea, are carlige laterale care sunt potrivite pentru a lega gleznele şi încheieturile mâinilor, dacă vreţi să duceţi jocurile şi poziţiile voastre sexuale la un nou nivel.
O poţi cumpăra de aici.
Preţ: 116 lei

Kit Kama Sutra

Kama Sutra este o adevărată artă a sexului, veche de mii de ani. Iar dacă vrei să testezi această tehnică sexuală, trebuie să o faci ca la carte. Prin urmare, un cadou format dintr-un manual Kama Sutra pe care îl poţi achiziţiona de aici şi un kit special conceput pentru această tehnică erotică este perfect pentru Valentine's Day.
Kitul conţine 
- Ulei de masaj: 5 ml
- Praf cu aromă de miere: 3.5 g
- Balsam cu aromă de mentă: 3.6 ml
- Aplicator moale din pene