Sex: 4 poziţii de făcut dragoste pe care bărbaţii le urăsc. Vezi care sunt!

Majoritatea femeilor au impresia că bărbaţilor le stă mintea doar la sex şi că orice mişcare care se petrece în pat este primită cu zâmbetul pe buze de masculi.
Majoritatea femeilor au impresia că bărbaţilor le stă mintea doar la sex şi că orice mişcare care se petrece în pat este primită cu zâmbetul pe buze de masculi.

Ei bine, află că există foarte mulţi tipi care urăsc anumite poziţii sexuale sau chiar unele mişcări pe care tu le faci în dormitor. Iată mai jos care sunt acestea:

Poziţia „steaua de mare“

Te simţi puţin obosită, dar iubitul tău are chef de sex şi vrei să-i faci pe plac. Te aşezi pe spate, cu mâinile şi picioarele desfăcute, ca şi cum ai fi o stea de mare, şi îl laşi pe el deasupra, ca să „muncească“.

Bărbaţii nu apreciază femeile care nu participă la acţiune, ci vor ca acestea să fie active.

Femeia deasupra

Poate că bărbaţii preferă această poziţie atunci când sunt ei obosiţi, dar au şi momente când „fug“ de această poziţie. Mulţi bărbaţi au impresia că atunci când iubita lor stă deasupra, ea se va ridica prea mult, iar apoi se va lăsa cu avânt şi nu va „ateriza“ unde trebuie. Din această cauză, masculilor le este frică de faptul că penisul ar avea de suferit şi penetrarea nu va mai fi „ca la carte“.

Poziţia „la perete“

Este vorba despre acea poziţia în care iubitul tău stă în picioare, iar tu îl „escaladezi“ cuprinzându-i talia cu picioarele, iar gâtul cu braţele. El te ţine de coapse şi de fese, te sprijină de un perete, pentru ca tu să ai mai multă stabilitate, şi te penetrează.

Da, pare plăcut, deoarece el deţine controlul, însă bărbaţii nu sunt înnebuniţi de această poziţie, deoarece este foarte obositoare.

Poziţia „impactului profund“

Iubitul tău sta în genunchi pe o laterală a patului, iar tu te întinzi cu spatele pe pat şi cu picioarele pe umerii lui. Cu toate că penetrarea se face complet şi este posibil ca tu să urli de plăcere, trebuie să ţii cont că pentru el nu este o poziţie plăcută, deoarece trebuie să stea în genunchi pe toată durata actului sexual.