Sex. 4 jucării erotice care îţi intensifică orgasmul. Încearcă-le!

O viaţă sexuală împlinită trebuie să fie presărată cu multe orgasme. Iar dacă ai bifat deja această "cerinţă", atunci este necesar să treci la nivelul următor şi să lucrezi la intensitatea orgasmelor tale. Jucăriile sexuale special concepute pentru a-ţi oferi plăcere mult mai intensă vin să-ţi ofere o mână de ajutor astfel încât partidele tale de amor să fie de-a dreptul senzaţionale. Iată care sunt recomandările experţilor, potrivit yourtango.com:

Bagheta magică

Acest produs a apărut iniţial în Statele Unite în anii '60 şi a fost conceput pentru a masa muşchii încordaţi de la nivelul spatelui, dar a devenit rapid una dintre cele mai populare jucării sexuale. Se găseşte în prezent în cele mai multe magazine de tip sex-shop. Are un capăt flexibil şi moale, iar faptul că se conectează la priză îi oferă vibraţii puternice, fiind ideal pentru stimularea clitoridiană şi pentru obţinerea unor orgasme intense.

Stimulatorul clitoridian

O astfel de jucărie sexuală este concepută pentru a stimula zona sensibilă a clitorisului. Iar ceea ce îl face atât de util şi de popular este faptul că are formă de fluture şi se poate folosi hands-free, adică fără să-l ţii cu mâinile, fiind perfect pentru extra-stimulare în timpul partidelor de amor. Te ajută astfel să-ţi stimulezi clitorisul în timpul penetrării, ceea ce are potenţialul de a-ţi oferi orgasme foarte puternice şi chiar multiple.

Vibratorul "iepure"

Acest stil de vibrator este cea mai populară jucărie sexuală din lume, potrivit yourtango.com. Oferă simultan stimulare la nivelul clitorisului, prin cele două minicapete care se rotesc, dar şi la nivelul vaginului prin vibraţiile intense. Iar această combinaţie provoacă orgasme intense, de durată mai mare şi resimţite în tot corpul pentru că sunt stimulate simultan mai multe terminaţii nervoase.

Stimulatorul anal

Această jucărie sexuală a fost concepută pentru a intensifica orgasmele prin stimulare anală. Este subţire şi are o formă anatomică ceea ce îl face destul de uşor de folosit. În cazul bărbaţilor, acesta stimulează prostata, ceea ce provoacă multă plăcere, iar în cazul femeilor stimulează terminaţiile nervoase aflate în interiorul canalului anal. Vibraţiile oferite de stimulatorul anal au capacitatea de a oferi orgasme puternice, care durează cu câteva secunde mai mult şi sunt resimţite în tot corpul.