Poziţia misionarului. 5 variante pentru partide de sex explozive

Este cea mai populară poziţie, fiind preferată de majoritatea cuplurilor. De ce? Este simplă şi foarte romantică, permiţând partenerilor să-şi ofere din plin mângâieri, săruturi şi şoapte dulci. Dacă se numără şi printre favoritele tale, dar vrei să încerci şi alte tehnici noi, îţi sugerăm câteva variante care îţi vor face nopţile mai fierbinţi.

Cleştele

Întinde-te pe spate (poţi plasa o pernă sub fund pentru mai mult confort), iar iubitul va îngenunchia între picioarele tale. Încrucişează-ţi picioarele în jurul taliei lui şi încearcă mai multe mişcări ale coapselor pentru plăcerea ta şi a partenerului. Această poziţie favorizează o penetrare adâncă şi stimularea punctului G.
 
Foto: sofeminine.co.uk

Arcul

O poziţie romantică şi incitantă, arcul îi permite bărbatului să-şi sărute şi alinte partenera. Puteţi începe în poziţia femeia deasupra. În timpul penetrării, lasă-te pe spate până când îi atingi picioarele. El se poate apleca spre tine pentru a-ţi săruta sânii şi pentru a-ţi coordona mişcările plasându-şi mâinile pe şoldurile tale. Penetrarea va fi adâncă, iar orgasmul va sosi rapid.

Umerii plăcerii

Dacă vrei orgasm exploziv şi mişcare pentru abdomenul tău, această poziţie este ideală pentru tine. Întinde-te pe spate şi, sprijinindu-te pe braţe, ridică cât mai sus picioarele, poziţionându-le pe umerii partenerului, care va sta în genunchi în faţa ta.

Şoapte fierbinţi

Aşază-te pe o parte, cu genunchii îndoiţi, şi permite-i iubitului să se strecoare între picioarele tale. Încrucişează-ţi picioarele în jurul lui şi trage-l mai aproape de tine. Foloseşte-ţi mâinile pentru a-i oferi extra stimulare.

X

Întinde-te pe spate, cu un picior întins, iar celălalt îndoit de la genunchi. Iubitul tău se va aşeza în faţa ta, în genunchi. Te cuprinde cu mâna de piciorul îndoit pentru mai mult control. El este cel care decide ritmul şi intensitatea mişcărilor.