După sex! 6 sfaturi pentru a creşte intimitatea în cuplu

Actul sexual apropie atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic. Însă legătura creată nu trebuie să se încheie odată cu orgasmul. Şi minutele care urmează sunt importante. Mângâierile, atingerile tandre, săruturile pasionale dăruite după o partidă de amor consolidează relaţia, susţin specialiştii, şi cresc intimitatea dintre parteneri. Iată câteva metode pentru a-l face să te iubească şi mai mult şi care vă apropie.

Complimentează-l!

După o partidă de sex pasională, acordă-i câteva clipe şi satisface-i orgoliul cu laude bine alese. Spune-i cât de mult ţi-a plăcut şi enumeră mişcările prin care te-a dus pe culmile plăcerii. Va fi mulţumit să audă complimente referitoare la prestaţia lui şi va repeta mişcările lăudate pentru a te face fericită.

Împărtăşeşte-i gândurile şi fanteziile tale

După momentele fierbinţi şi orgasmul nebun de care v-aţi bucurat, vine momentul perfect pentru o conversaţie intimă. Vorbeşte-i despre cele mai puternice şi nebune dorinţe şi fantezii ale tale. În aceste clipe de extaz, iubitul tău va lăsa garda jos şi va fi dispus să se deschidă în faţa ta şi să-ţi împărtăşească gânduri intime.

Linguriţa

Nu este doar o poziţie romantică de a face sex, dar este şi poziţia ideală de a dormi pentru îndrăgostiţi. Sexologii susţin că în cazul partenerilor care dorm îmbrăţişaţi se eliberează hormoni care cresc intimitatea în cuplu.

Însoţeşte-l la duş

O partidă de sex sălbatic poate fi mai solicitantă decât o şedinţă de fitness, iar transpiraţia nu lipseşte. Aşa că ia-ţi iubitul şi fugiţi la duş. O ocazie minunată să vă răsfăţaţi trupurile încă o dată. Imagineză-ţi mâinile iubitului alunecând pe trupul tău ud. Te-am convins? 

Surprinde-l cu mic-dejun la pat

Nu uita că dragostea trece şi prin stomac. Dacă te-ai trezit mai devreme decât iubitul tău, pregăteşte-i un mic-dejun delicios. Arată-i cât de mult îl iubeşti printr-o masă copioasă şi gestul tău va fi apreciat. Poate chiar se va transforma în preludiu pentru sexul de dimineaţă.

Ajută-l să se îmbrace

Ţi se pare super sexy să-ţi dezbraci iubitul. Ce ai zice dacă l-ai şi îmbrăca după partida de sex? Acest gest este unul extrem de intim şi excitant. Îmbracă-l, piesă cu piesă, în timp ce tu rămâi dezbrăcată. Dacă vrea să plece, cu acestă metodă îl poţi convinge să rămână.