Doggy Style. 5 variante pentru partide de sex de neuitat. Încearcă-le!

Poziţiile clasice te plictisesc? Viaţa ta sexuală poate deveni mai incitantă dacă încerci să le reinventezi. Doggy style este una dintre cele mai senzuale poziţii, adorată atât de bărbaţi, cât şi de femei. Sălbatică şi extrem de incitantă, această tehnică celebră are numeroase variante pe care trebuie să le încercaţi. Iată câteva poziţii pentru nopţi pasionale. 

Plugul

Pentru acestă poziţie ai nevoie de braţe puternice pentru a te sprijini. Iubitul tău va fi cel care controlează mişcările, penetrarea va fi adâncă, iar orgasmul exploziv. Începe prin a te aşeza întinsă pe pat, cu faţa în jos şi picioarele pe podea. Ridică-te uşor şi sprijină-te în coate. Partenerul se va poziţiona între picioarele tale. 
 
Foto: sofeminine.co.uk 

Muntele

Această tehnică uşurează calea spre orgasm stimulând punctul G. Aşază-te în genunchi, sprijită de cât mai multe perne. Iubitul tău te va penetra pe la spate. 

Leagănul

Această poziţie necesită putere şi flexibilitate din partea ambilor parteneri. Aşază-te în picioare pe pat sau pe o bancă mai joasă, în timp ce partenerul se va poziţiona în spatele tău. Te va sprijini cu mâinile pe posterior astfel încât tu să te aşezi ca într-un leagăn, cu spatele lipit de pieptul lui. Iubitul te va penetra pe la spate, în timp ce tu te sprijini pe mâinile lui pentru mai multă mobilitate.

Partenerul tău este cel care deţine controlul mişcărilor şi decide adâncimea penetrării.

Foarfeca

O poziţie recomandată experţilor, foarfeca este o tehnică dificilă care necesită putere, dar şi curaj, din partea ambilor parteneri. Întinde-te pe pat pe o parte, sprijinindu-te în mâna stângă, iar iubitul te va ridica ţinându-te de mijloc. El se va strecura între picioarele tale. Această poziţie nu numai că vă va pune sângele în mişcare, dar promite şi orgasme explozive.

Balansoarul

Deşi la prima vedere îţi poate părea imposibilă, nu este deloc aşa. În plus, merită tot efortul. Nu numai că îţi poate oferi un orgasm de neuitat, dar reprezintă şi un bun exerciţiu fizic, pentru ambii parteneri. Roagă-ţi partenerul să se aşeze întins pe spate, cu picioarele încrucişate. Aşază-te la el în braţe, în timp ce el îşi va încolăci picioarele în jurul tău. În această poziţie, bărbatul este cel care controlează ritmul. Tu vei avea mâinile libere pentru mai multă stimulare a zonei intime. 
MAI MULT DESPRE: doggy style, sfaturi sex, pozitii sex