Cum să faci sex oral ca o profesionistă. 6 sfaturi

Bărbaţii adoră să primească atenţie acolo jos, iar asta nu este un secret. O noapte fierbinte cu iubita lor care este gata să coboare în genunchi pentru a-şi satisface bărbatul este una dintre cele mai arzătoare dorinţe ale masculilor. Însă sexul oral nu este atât de simplu precum pare şi nu se învaţă peste noapte. Este nevoie de ore întregi de "exerciţiu" ca să te poţi lăuda cu "aptitudinile" tale. Experimentează alături de partener, descoperă ce-i place şi ce nu şi pregăteşte-i o partidă de neuitat.

Dacă nu eşti o mare fană a sexului oral, nu vei putea să te transformi în expertă după doar o experienţă, dar poţi îmbunătăţi tehnica ţinând cont de toate lucrurile care îi provoacă plăcere.

Începe încet

Nu trece imediat la partea principală. Alintă-i bărbăţia cu limba şi fă-l să dorească mai mult. Fii tandră şi începe cu săruturi, folosind limba din plin. Saliva joacă un rol important, asigurând lubrifierea. Cu cât mai multă, cu atât plăcerea iubitului tău va fi mai mare.

Deep throat

Sunt sigură că ai auzit de expresia "deep throat". Ei bine, bărbaţii adoră felaţiile cât mai... adânci. Dacă la început îţi va părea dificil, cu puţin exerciţiu vei reuşi să îi oferi iubitului un deep throat ca la carte. Te poţi antrena şi singură, folosindu-te de o banană sau de un dildo. Tot ce trebuie să faci este să descoperi poziţiile potrivite care să te ajute să îţi relaxezi muşchii gâtului şi să înveţi să-ţi controlezi senzaţia de vomă/înec. Aşa că respiră adânc, relaxează-ţi gâtul şi maxilarul, scoate limba şi treci la acţiune. Prin această tehnică vei avea asigurată satisfacţia iubitului.

Dacă reflexul vomitiv este puternic, încearcă această poziţie: întinde-te pe spate şi lasă-ţi iubitul deasupra ta, în timp ce-i face sex oral.

Atenţie la dinţi!

Niciunui mascul nu-i face plăcere să-şi simtă bărbăţia "în pericol" alături de dinţii tăi. Nu uita că te joci cu o zonă extrem de sensibilă şi este nevoie de tandreţe. Asigură-te că dinţii nu vor intra în contact cu organul plăcerii.

Savurează-l ca pe o îngheţată!

Nu folosi doar buzele. Implică în acest răsfăţ şi limba, pentru plăcere maximă. Insistă asupra glandului (capătul penisului), în zona unde se deschide uretra, care este una dintre cele mai sensibile zone, şi iubitul tău va geme de plăcere. Nu lasă nicio parte neexplorată. Savurează-i penisul aşa cum ai savura cea mai delicioasă îngheţată. Nu neglija nici testiculele! Linge-le, suge-le sau masează-le usor cu mâinile. Exersează mai multe mişcări şi foloseşte-le pe cele care îţi aduc cele mai fierbinţi reacţii din partea iubitului.

Menţine contactul vizual

Îţi poate părea dificil, însă încearcă să te uiţi în ochii lui şi lasă-l să înţeleagă cât de mult îţi place ce faci. Nu numai că îl va excita, dar contactul vizual creşte şi nivelul de intimitate şi pasiunea în relaţie.

Păstrează-l umed!

Un sex oral de nota 10 implică de cele mai multe ori cantităţi mari de salivă. Motivul este simplu: lubrifierea asigură mai multă plăcere.