6 tipuri de sex mai puţin folosite. Tu le-ai încerca?

Ştiai că penetrarea vaginală poate fi înlocuită cu cea între sâni, fese, sau coapse? Ei bine, când vine vorba de sex, niciodată nu poţi spune că le-ai văzut sau că le-ai încercat pe toate. Întotdeauna vor fi experienţe noi care aşteaptă să fie trecute pe listă.

Pe lângă sexul vaginal, există şi alte tipuri de sex care vă pot aduce orgasmul. De multe ori, aceste metode sunt practicate pentru a păstra virginitatea fetei, pentru a reduce riscul bolilor cu transmitere sexuală şi sarcinilor nedorite sau din pură curiozitate. Iată câteva dintre metodele prin care îţi poţi satisface partenerul fără penetrare vaginală!

Sex anal
Sexul anal este din ce în ce mai popular în rândul tinerilor. Potrivit studiilor, mai mult de 20% dintre fetele cu vârste cuprinse între 18 şi 19 ani au încercat cel puţin o dată sexul anal şi 40% din femeile între 20 şi 24 de ani au fost convinse de iubiţi să-l practice. Făcut cum trebuie, acest tip de sex poate oferi ambilor parteneri senzaţii incredibile. Şi asta pentru că anusul este "înzestrat" cu zone erogene. Acesta conţine mulţi nervi care pot provoca plăcere atunci când sunt stimulaţi.

De ce le place bărbaţilor sexul anal atât de mult? Ei bine, motivul principal este că această zona este mai puţin accesibilă pentru ei, iar asta o face mai dorită. În plus, rectul este mai îngust decât vaginul, iar asta le provoacă o plăcere mai mare.

Pentru a nu-ţi pune sănătatea în pericol sau a partenerului, este recomandat să folosiţi prezervativul. Nu uita nici de lubrifiant, pentru a face penetrarea mai uşoară.

Sex inter-mamar
Sexul între sâni sau inter-mamar poate face parte din preludiu sau poate fi o variantă de sex fără penetrare, ideală pentru zilele "delicate". De asemenea, poate fi o opţiune pentru sex în cazurile în care vrei să te fereşti de sarcină sau de boli cu transmitere sexuală. Vestea bună este că mărimea sânilor nu contează în această situație, mici și obraznici sau mari și voluptuoși, sunt perfecți pentru o partidă de sex inter-mamar.

Dacă eşti dispusă să experimentezi, află că cea mai comodă poziţie, recomandată începătoarelor, este cea în care stai pe spate, întinsă, sau cu o pernă sub spate pentru mai mult confort, în timp ce partenerul se aşează deasupra şi imită mişcarile de penetrare cu penisul între sânii tăi, pe care îi ţii apropiaţi cu mâinile.