5 semne că aşteaptă de la tine sex oral. Descoperă-i fanteziile!

Vrei să ştii ce se petrece în mintea iubitului tău? Atunci fii atentă la semnalele pe care ţi le transmite. Dacă partenerul tău nu este tocmai tipul bărbatului comunicativ, trebuie să găseşti metode de a-i afla gândurile şi dorinţele. Oferă-i satisfacţie orală atunci când şi-o doreşte. Iată câteva indicii menite să-ţi spună că are nevoie de răsfăţ oral.

Îţi răsfaţă buzele cu degetele

Dacă în timpul preludiului, iubitul tău îţi atinge senzual linia feţei cu degetele, insistând în zona buzelor, cu siguranţă este foarte excitat. În cazul în care merge şi mai departe şi îşi introduce uşor degetul în gura ta, poţi fi sigură că visează la un blow job pasional.

Jocuri de cuvinte

Te întâmpină cu un sărut pasional şi îţi şopteşte într-un mod sexy că s-a gândit întreaga zi la buzele tale? Atunci este posibil să dorească mai mult decât un sărut din partea ta.

Îţi dă de înţeles că este bolnăvior...

... dar cu toate acestea te doreşte nespus. Traducere: vrea sex, fără să depună prea mult efort. Sexul oral poate fi cel mai bun remediu sau l-ar face să uite timp de câteva minute de febră şi dureri de cap. 

Te invită la un desert cu fructe şi frişcă servit de pe trupul lui

Te tachinează o banană sau te serveşte în mod senzual cu boabe de struguri sau căpşuni, atingându-ţi delicat buzele? Este clar că te provoacă. Dacă te invită să savurezi frişcă de pe trupul lui gol, atunci este clar ce vrea.

Te îndrumă spre locul cu pricina

În timp ce se află deasupra ta, se ridică mai sus decât tine până când ajungi faţă în faţă cu abdomenul lui? Atunci este clar ce îşi doreşte. Un alt gest evident este atunci când îţi îndrumă mâinile sau capul spre bărbăţia lui.