5 poziţii sexuale care sunt mai eficiente decât exerciţiile fizice

Să alergi pe bandă şi să ridici greutăţi nu sunt singurele metode de a-ţi lucra musculatura. Există şi alte "mişcări" mult mai plăcute benefice pentru siluetă. Sexul poate reprezenta un set de exerciţii foarte eficient pentru musculatura ta. Depinde de tine şi de cât de creativă eşti pentru a transforma partida de amor într-o adevărată şedinţă de fitness. Iată câteva sugestii de poziţii care te vor inspira!

Poziţia ghemuită

O poziţie ceva mai dificilă, dar care merită efortul. Iubitul tău se aşază pe spate, iar tu stai pe vine, deasupra lui. El te poate susţine în mişcare, plasând mâinile pe fesele tale. Tu vei cea care va dicta ritmul. Este un exerciţiu excelent pentru musculatura picioarelor şi a abdomenului. În plus, iubitul tău va înnebuni de plăcere!

Calul la galop

Iubitul tău stă pe scaun cu picioarele întinse şi sprijinite în podea, iar tu te aşezi deasupra lui, tot cu picioarele întinse. Poziţia îţi permite să-ţi domini iubitul, iar punctul G este intens stimulat. Tu vei fi cea care va face cea mai mare parte din activitate, iar asta înseamnă că trebuie să pui muşchii la trebă.

Roaba

Este o poziţie care solicită toate grupele de muşchi. Trebuie doar ca iubitul tău să stea în picioare şi să te penetreze pe la spate, în timp ce tu stai în faţa lui în patru labe. El te ridică de coapse, pentru a te putea penetra, iar faptul că tu te sprijini în mâini pentru a-ţi menţine echilibrul te ajută să slăbeşti şi să-ţi tonifiezi musculatura.

Podul

Iubitul tău se aşază în faţa ta, în genunchi, iar tu stai întinsă pe spate, dar cu abdomenul ridicat. Partenerul te va cuprinde de coapse şi te va ajuta să îţi ţii mijlocul ridicat, în timp ce tu te vei sprijini în mâini. Chiar dacă este o poziţie mai dificilă, care necesită antrenament, te va ajuta să-ţi lucrezi muşchii abdominali şi ai braţelor.

Cowgirl inversată

În timp ce partenerul stă întins pe spate, te aşezi deasupra lui, cu faţa către picioarele lui. În poziţia Cowgirl inversată, poţi prea lua controlul asupra ritmului şi unghiului de penetrare. Este o poziţie simplă dar eficientă în lucrarea musculaturii picioarelor.