5 poziţii erotice prin care el îţi arată că nu te iubeşte şi că este interesat doar de sex

Atitudinea pe care o are în pat poate trăda sentimentele iubitului tău. Dacă eşti la început de relaţie şi nu ştii în ce direcţie vă îndreptaţi, mişcările din timpul partidelor de amor îţi pot oferi detalii importante legate de bărbatul de lângă tine. Dacă preferă anumite poziţii în care evită să contactul vizual, să fie tandru, romantic şi nu-l interesează faptul că tu nu te simţi confortabil, este posibil să te considere doar o parteneră de sex şi atât. Iată câteva poziţii care îţi pot indica faptul că nu te iubeşte şi eşti doar o aventură.

Roaba

Partenerul tău iniţiază mereu poziţii în care nu există contact vizual şi în care el deţine controlul? Înseamnă că nu doreşte să stabilească un contact sexual bazat pe emoţie şi tandreţe. Roaba este o poziţie în care mişcările sunt limitate, dar penetrarea este adâncă. El se va aşeza pe pe marginea patului. Tu te vei aşeza în poala partenerului, cu spatele la el. Apoi, te vei apleca uşor în faţă, până când vei atinge podeaua cu mâinile. Iubitul tău va fi cel care te va sprijini şi va coordona mişcările.

Acrobata

Obişnuieşte să îţi impună poziţii deloc confortabile, care te fac să te simţi drept un obiect sexual? Este un semn că nu îl interesează sentimentele tale. În acestă poziţie, trebuie să ridici picioarele deasupra capului şi să le depărtezi. El se va aşeza deaupra ta şi te va penetra, încet, pentru a evita accidentele. El este cel care deţine controlul, atât asupra ritmului cât şi al adâncimii penetrării.

Doggy style

Poziţia doggy style este excelentă pentru partidele de sex şi poate aduce orgasme ambilor parteneri. Însă atunci când mişcările sunt agresive şi partenerul nu este interesat de confortul şi plăcerea ta, este un semn că nu te iubeşte. În picioare, cu spatele spre partener, apleacă-te, întinzând mâinile cât de mult poţi spre podea. Această tehnică permite o penetrare adâncă. 

Cowgirl inversat

În această variantă a poziţiei "femeia deasupra", lipseşte intimitatea şi contactul vizual, semn că partenerul tău este interesat doar de sex şi nu investeşte sentimente în relaţie. Partenerul tău stă întins pe pat, iar tu te aşezi deasupra, cu spatele la el.

Marele X

Nici în această poziţie nu există contact vizual între parteneri. Această tehnică presupune să te aşezi în poziţia misionarului, cu picioarele uşor depărtate şi ridicate. Partenerul tău se va urca deasupra, cu faţa spre picioarele tale. Pune mâinile pe posteriorului lui şi coordonează-i mişcările. 
MAI MULT DESPRE: sfaturi sex, pozitii sex