5 cele mai bune poziţii pentru sex oral. Satisfacţie totală

Să oferi satisfacţie prin sex oral nu este atât de simplu precum pare. Trebuie să ai starea de spirit potrivită, să stăpâneşti tehnicile de sex oral şi să cunoşti cele mai bune poziţii, dacă vrei să-i oferi iubitului clipe de neuitat. Iată câteva poziţii pe care trebuie neapărat să le bifaţi în dormitor, măcar o dată. Relaxaţi-vă şi treceţi la acţiune!

Pentru plăcerea amândurora

Multe femei consideră poziţia 69 foarte dificilă, lipsită de sentimente şi de aceea o refuză. Discută deschis cu partenerul tău despre temerile tale şi acordă-i o şansă. Marele avantaj al aceste poziţii este că poate aduce ambii parteneri la orgasm în acelaşi timp, fără penetrare. Puteţi începe cu unul dintre voi oferindu-i celuilalt sex oral, iar apoi să trecepi în poziţia 69, tu deasupra lui sau în lateral.

Vă puteţi folosi şi de mâini pentru a spori plăcerea. În plus, excitaţia vizuală atinge cote maxime pentru amândoi. Singurul dezavantaj este că nu vă puteţi privi în ochi.

Pentru plăcerea lui

Este o poziţie la care tânjesc toţi bărbaţii. Tu stai întinsă pe spate, cu o pernă sub cap, iar iubitul tău îngenunchează deasupra ta, cuprinzându-ţi gâtul cu picioarele. Foloseşte-ţi mâinile pentru a mângâia şi explora corpul partenerului. În timp ce face mişcări de dute-vino, iubitul îţi poate atinge sânii şi faţa.

Pentru plăcerea ta

O variantă a poziţiei 69, în care doar tu eşti răsfăţată. Iubitul tău se aşază întins pe spate, cu o pernă sub cap, iar tu te întinzi pe spate deasupra lui, cu picioarele depărtate îndreptate spre capul lui. Este poziţia ideală atât pentru cunnilingus, cât şi pentru analingus. Unul dintre marile avantaje este că iubitul tău are mâinile libere pentru a-ţi răsfăţa trupul.

Pentru plăcerea lui

În această poziţie ambii parteneri stau pe o parte, aşezaţi în formă de L. Partenerul tău îşi desface picioarele pentru a te lăsa să îţi strecori capul între coapsele lui. Eşti liberă să îţi plimbi mâinile pe corpul lui, iar el te poate "manevra" ţinându-te de frunte.

Pentru plăcerea ta

Dacă vrei să stai deasupra şi să deţii controlul, încearcă această poziţie pentru cunnilingus. Iubitul tău se întinde pa spate, cu capul pe marginea patului, în timp ce tu, stând în picioare pe podea, te "aşezi" pe faţa lui. Ai grijă să nu apeşi prea tare, pentru că vei pune multă presiune pe gâtul lui.