Sunt indragostita?

Cand ma gandesc la trairile care ma incearca in momentul in care sunt indragostita... imi vine sa rad si sa plang, in acelasi timp. Sunt niste sentimente care vin in rafle atat de puternice, incat ma...

Cand ma gandesc la trairile care ma incearca in momentul in care sunt indragostita... imi vine sa rad si sa plang, in acelasi timp. Sunt niste sentimente care vin in rafle atat de puternice, incat ma umplu de placere dar si de mahnire. Ma tem ca vor disparea, la un moment dat. Ma gandesc mereu: "Daca va fi dragoste adevarata, aceste sentimente nu vor disparea niciodata. Cel putin asta imi doresc...".

"Oare chiar sunt indragostita sau doar imi place de el?"... Nu mi-am pus niciodata intrebarea asta. De ce? Am considerat ca analizarea acestei probleme ca fiind pierdere de timp. Dragostea se simte, nu se vorbeste despre ea. Daca simti ca ai intalnit-o, inseamna ca esti o persoana foarte norocoasa. Nu mai ramane decat sa stii sa o pastrezi!

E drept, fiecare percepe iubirea in felul lui. Ceea ce o persoana considera dragoste, pentru alta este nu mai mult decat pura atractie.

Alte persoane se indragostesc foarte repede si des si la fel de repede si brusc aceste sentimente, aparent puternice, dispar. Oare stim sa facem diferenta dintre a fi indragostita si a placea pe cineva? Dar oare a fi indragostita de cineva nu inseamna si a-ti placea de el?

Fiecare dintre noi defineste, in felul sau, sentimentul de a fi indragostit. "In capul meu era o nebunie totala atunci cand eram indragostita", imi spune Carina. "Cel putin asa mi s-a intamplat pana sa il intalnesc pe Marius. Imi placea de multi tipi, pe care ii intalneam si pe care credeam ca ii iubesc, dar mi-am dat seama ca nu era decat atractie fizica si nimic mai mult.

Cand l-am intalnit pe Marius, am fost atrasa de el din punct de vedere fizic, dar dupa ceva timp mi-am dat seama ca nu este doar atat. Simteam nevoia sa il vad, sa vorbim despre orice, oricand, nu conta, simteam ca ma sufoc daca nu-l vedeam. Ma gandeam la el mereu si mi-am dat seama ca ma indragostesc. Totul a venit natural, fara sa ma impotrivesc sau sa ma ascund. Sunt indragostita, asta imi este clar si nu imi este rusine sa recunosc"
, imi povesteste Carina.