Relaţia cu un bărbat matur: avantaje şi dezavantaje

Te-ai îndrăgostit şi nu ştii ce şanse ar putea avea idila ta? Descoperă avantajele şi dezavantajele unei relaţii cu un bărbat matur

O diferenţă mare de vârstă între doi parteneri poate fi intimidantă, iar dacă te-ai îndrăgostit de un bărbat cu mulţi ani mai în mare decât tine, cu siguranţă te întrebi cum afectează acest lucru relaţia voastră. Există părţi bune, dar şi unele mai puţin bune, ale unei relaţii amoroase cu un bărbat matur. Iată care ar putea fi avantajele: 

Ştie ce vrea

Spre deosebire de cei mai mulţi bărbaţi tineri care zboară din floare în floare, fără să-şi dorească ceva anume şi sunt adesea speriaţi total de angajamente serioase, sunt şanse ma mari ca un bărbat matur să ştie exact ce vrea de la viaţă. Nu este speriat de relaţiile serioase, de căsătorii şi copii, iar dacă vrei să-ţi întemeiezi o familie atunci o poţi face liniştită alături de un bărbat matur.

Este stabil

Stabilitatea este un avantaj important în ceea ce priveşte relaţia cu un bărbat matur. Sunt şanse mici să dispară pur şi simplu din peisaj aşa cum ar face-o un tip de 20 de ani, care ar prefera distracţiile şi ar uita să mai treacă pe acasă.
De asemenea, viaţa alături de un bărbat matur poate fi lipsită de griji, în condiţiile în care cel mai probabil are deja o situaţie materială stabilă, care nu v-ar face să vă gândiţi cu îngrijorare la ziua de mâine.

Are experienţă

Pentru că a avut cu siguranţă de-a face cu numeroase femei de-a lungul vieţii şi a învăţat câteva lecţii din relaţiile eşuate, un bărbat matur are suficientă experienţă de viaţă încât să ştie cam ce îşi doreşte o femeie. Sunt şanse mari să te simţi foarte iubită, apreciată, ocrotită şi răsfăţată alături de el.