Prima întâlnire cu un băiat de care ești îndrăgostită

Vă știti de ceva timp, dar abia acum v-ați recunoscut unul altuia că vă placeți? Sau nu vă cunoșteați de multă vreme, dar de când v-ați văzut discuțiile voastre sunt interminabile, iar tu zambești încontinuu?

Poate doar ati vorbit pe Facebook, Instagram sau orice alt site de socializare. Oricum ar fi, trebuie sa treci cu brio de prima intalnire.

Haide sa vedem ce trebuie sa faci la prima intalnire cu un baiat de care esti indragostita, ca sa te asiguri nu doar ca l-ai impresionat, ci si ca o sa te cheme la a doua intalnire.

Cand sa ajungi la prima intalnire


Punctualitatea da intotdeauna dovada de seriozitate, asa ca este bine sa nu intarzii. Bineinteles, iti permiti sfertul academic, dar doar in cazuri justificabile.
Daca totusi ajungi mai tarziu decat ora stabilita, explica-i de ce ai intarziat si suna-l de pe drum. Fa-l sa inteleaga ca nu iti sta in fire acest lucru si zambeste-i cand va intalniti. Sigur nu se va supara.

Ce intrebari sa pui la prima intalnire


Scopul tau principal la prima intalnire este sa-l faci sa te doreasca si mai tare. Orice intrebare ti-ar pune, incearca s-o intorci si asupra lui, sa vezi cum reactioneaza el la lucrurile pe care vrea sa le stie despre tine.

In niciun caz sa nu aduci vorba de fostii tai prieteni sau sa-l intrebi despre relatiile pe care le-a mai avut! Incearca sa afli ce lucruri ii plac, ce hobby-uri are, care sunt lucrurile pe care le aveti in comun.

Totusi, incearca sa nu fii insistenta; lasa conversatia sa curga de la sine.

Fii misterioasa

Stiu ca poate suna ca un cliseu, dar este vital sa fii misterioasa la prima intalnire.
Daca ii oferi totul pe tava din prima, ce motiv va mai avea sa te invite la o a doua intalnire? Citește continuarea pe Divahair.ro