Poveste adevărată: "Iubitul meu și-a adus fosta prietenă la un pas de sinucidere"

Când l-am cunoscut eu era singur de multă vreme și nu avea deloc încredere în femei. Fusese înșelat. Mi-a luat ceva timp ca să-l conving de sinceritatea mea, tot timpul era suspicios și chiar și acum are uneori ieșiri de gelozie izvorâte din neîncredere.
Totuși în mai bine de doi ani de când ne știm am reușit să construim o relație care devine pe zi ce trece mai puternică. El este un bărbat minunat, care are foarte multe de oferit, iar când a început să aibă încredere în mine mi-a demonstrat că știe să iubească necondiționat.

Ceea ce nu am știut eu multă vreme a fost însă un fapt care m-a speriat îngrozitor în legătură cu caracterul omului lângă care mă gândesc că aș petrece toată viața. Abia de curând mi-a făcut această mărturisire, completă, cu ce s-a întâmplat de fapt între el și fosta lui iubită, după ce ea l-a înșelat. Nu mi-ar fi spus din proprie inițiativă, dar am aflat de la un prieten comun – care a ținut cumva să mă avertizeze – și l-am chestionat pe el până când mi-a spus.

A fost atât de furios pe ea încât i-a făcut viața un iad.
A început pe Facebook să comenteze la toate postările ei cu lucruri care o făceau de râs, practic le-a spus tuturor cunoscuților ce a făcut. Apoi ea și-a suspendat contul de facebook, ca să scape de campania asta a lui de denigrare. Ea i-a cerut iertare, dar orgoliul lui nu s-a putut consola cu atât. Se pare că îl înșelase cu unul dintre prietenii lor, și nu a fost doar un accident.

Pentru că nu mai avea cum s-o facă de râs pe Facebook, a făcut un blog în care a scris despre povestea lor, apoi a început să publice acolo tot felul de informații despre ea. Apoi, pentru că nu s-a simțit răzbunat nici cu asta, i-a făcut un cont pe un site de dating unde a scris că prestează sex pe bani. Fata a fost asaltată de cereri, pentru că arăta foarte bine. S-a aflat și la locul ei de muncă despre asta și fata a fost nevoită să își ia concediu o vreme, că nu se mai putea duce nici la job de rușine.

La câteva luni după ce a început el campania asta de denigrare la adresa ei, fata a încercat să se sinucidă.
A luat un flacon de pastile și a fost găsită de mama ei aproape moartă. A stat în comă și nici azi nu e foarte bine cu sănătatea. I s-au distrus rinichii și a ajuns să facă dializă. A plătit scump infidelitatea.
 
Am fost impresionată de soarta ei, dar mai mult decât atât am fost speriată de sângele rece și cruzimea cu care el i-a făcut toate astea. Și probabil că nu s-ar fi oprit dacă nu ar fi băgat-o în spital. Ce mi se pare și mai grav e că el nu conștientizează, nu consideră că e rău ce a făcut. Că indiferent ce ți-ar fi făcut un om trebuie să ții totuși cont că l-ai iubit, și nu-i poți distruge viața. 

E drept că și ea aproape i-a distrus-o pe a lui, dar norocul lui am fost eu, care l-am pus din nou pe picioare, însă acum stau și mă gândesc dacă nu cumva trăiesc cu un om pe care nu-l cunosc, și mi-e frică să nu cumva, vreodată, să-l supăr cu ceva și să ajung victima răzbunării lui. 

Nu mă gândesc la infidelitate, pentru că eu nu concep așa ceva, dar dacă vreodată, cine știe cum e viața, ajungem să ne despărțim, oare el ar fi capabil să-mi facă și mie așa ceva? Sunt tare încurcată de situația asta și nu știu cum să procesez tot ce mi-a spus el.
Când îmi povestea tot ce a făcut era convins că el a fost îndreptățit să facă toate nenorocirile alea. Oare asta înseamnă că oricând va fi gata să o facă din nou?

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului. Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre, scrieţi-ne pe adresa redactie@eva.ro.