Dragoste la prima vedere... cine ar fi crezut?

Ti s-a intamplat si tie, macar o data in viata, sa traiesti o dragoste la prima vedere? In cazul in care iubesti si esti iubita, in mod sigur esti o persoana foarte...

Ti s-a intamplat si tie, macar o data in viata, sa traiesti o dragoste la prima vedere? In cazul in care iubesti si esti iubita, in mod sigur esti o persoana foarte fericita, iar daca aceasta dragoste dintre voi s-a nascut dintr-o singura privire, poti spune ca esti o norocoasa.

De cele mai multe ori, in cazul in care "scanteia" se aprinde la prima vedere, fizicul poate ocupa un loc primordial. Acel barbat nu trebuie sa fie musai de o frumusete rapitoare, ci sa iti atraga atentia intr-un anumit mod si sa te faca sa il iubesti: poate zambetul strengaresc din coltul gurii, ochii, care par sa clipeasca intr-un mod bizar, linia mainilor si, de ce nu, felul in care isi poarta camasa suflecata. Aceasta lista ar putea fi interminabila pentru ca fiecare dintre noi, femeile,  apreciaza in mod diferit calitatile si defectele unui barbat.

Poate mirosul lui te-a facut sa iti pierzi mintile si sa te indragostesti fara scapare... cine stie?

Dar mai crede cineva in dragoste la prima vedere si, mai ales, daca aceasta poate evolua intr-o relatie fericita si de durata? Si nu ma refer aici la felul acela de a te indragosti de masina cu care l-ai vazut la stop, ci la o dragoste adevarata, care ar putea dainui peste ani.

Sunt sigura ca printre noi exista astfel de cazuri fericite care, pana nu li s-a intamplat o astfel de grozavie, nu au crezut niciodata ca ar putea sa pateasca una ca asta.
Pana la urma, Cupidon nu te intreaba cum si cand vrei sa te indragostesti...

Exista persoane care se indragostesc la prima vedere. Nu ti s-a intamplat si tie? Poate ca nu a fost nevoie decat de un simplu gest sau o singura privire care sa te impresioneze atat de mult, incat sa iti doresti sa te mai vezi cu acea persoana, sa discuti si, poate, sa legi o relatie de iubire.