Ce faci daca l-ai inselat

S-a intamplat sa il inseli... E un lucru rau, dar nu este sfarsitul lumii. Intrebarea este daca mai puteti fi impreuna sau nu. Sau, si mai grav, daca mai vrei sau mai...

S-a intamplat sa il inseli... E un lucru rau, dar nu este sfarsitul lumii. Intrebarea este daca mai puteti fi impreuna sau nu. Sau, si mai grav, daca mai vrei sau mai puteti sa fiti impreuna!

Ce s-a intamplat


V-ati certat, nu ati mai vorbit o saptamana, dar nu consideri ca v-ati despartit. Apoi el te-a sunat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Cat timp ati fost certati, tu ai iesit in club cu fetele si mai multi tipi interesanti te-au invitat la dans.

Unul dintre ei chiar ti s-a parut atragator, asa ca, nu ai vazut nimic rau in invitatia lui de a bea o cafea impreuna a doua zi.

Te-a condus acasa si a urmat un sarut pasional la despartire.

Ce a urmat


Apoi, nu te-a mai cautat si, poate, nici nu ti-ai fi dorit asta. Brusc, iti aduci aminte ca in viata ta mai exista cineva. Remuscarile nu intarzie sa apara si nu stii ce sa faci: sa pastrezi aceasta aventura doar pentru tine sau o vei impartasi. Inainte de a face ceva ireparabil, gandeste-te la consecinte.

Nu ai putut rezista tentatiei si acum iti pare rau! Totusi, in sinea ta, te simti bine pentru ca ai simtit ca esti foarte dorita si atragatoare. Infidelitatea te-a facut sa redevii "mica leoaica pasionala" pe care actualul tau partener a curtat-o saptamani intregi cu plimbari romantice, cine la restaurant si cadouri surpriza.

Ce nu trebuie sa se intample

  • Sa iti parasesti partenerul pentru a fi cu cel cu care l-ai inselat.
  • Sa continui sa iti inseli partenerul sau sa continui sa calci stramb din cand in cand.
  • Sa fii chinuita de sentimente de remuscare si sa sfarsesti prin a ajunge la psiholog.
  • Sa te indragosesti de cel cu care ti-ai inselat partenerul.

 

Ce sa faci

  • Daca ai fost vazuta in compania celuilalt, anuleaza, rand pe rand, zvonurile. Nu pastra relatiile cu nicio persoana care te-ar putea deconspira.
  • Stie unde locuiesti? Marturiseste-i partenerului ca se poate ca un individ, ale carui avansuri le-ai refuzat, sa incerce sa te contacteze.

 

Daca nu poti trai cu gandul...


In cazul in care nu poti sa pastrezi acest secret si vrei sa ai constiinta impacata, marturiseste-i. Desi va fi foarte greu, exista posibilitatea sa reusiti sa depasiti acest moment. Totusi, ia in calcul si varianta in care el nu poate trece peste gestul tau, pentru ca de uitat fii sigura ca nu il va uita niciodata.

Daca iti dai seama ca l-ai inselat pentru ca relatiei voastra ii lipsea ceva, nu are rost sa ii ascunzi. Gandeste-te bine ce vrei sa faci in viitor: sa fii cu el, sa incercati sa va imbunatatiti relatia sau vrei sa ai alaturi de tine un alt om.



Dupa ce ti-ai facut ordine in ganduri, discutati deschis. Nu are rost sa tragi de timp daca simti ca lucrurile nu merg cum ar trebui. Spune-i de ce crezi ca trebuie sa luati o pauza sau care sunt argumentele tale pentru care ar trebui sa va despartiti. Este firesc sa aiba loc o clarificare, indiferent ca veti merge impreuna mai departe sau fiecare isi va urma drumul.