Ce fac daca imi place alt barbat?

Esti angajata de ceva timp intr-o relatie sau sunteti deja casatoriti, iar tu esti cea care are o problema: esti atrasa de alt barbat. Daca stai sa analizezi situatia, vei...

Esti angajata de ceva timp intr-o relatie sau sunteti deja casatoriti, iar tu esti cea care are o problema: esti atrasa de alt barbat. Daca stai sa analizezi situatia, vei observa ca nu este vorba despre o problema a ta, ci despre una a voastra. Daca lucrurile ar functiona asa cum trebuie intre voi, tu nu ai avea de ce sa ajungi intr-o astfel de situatie.

Fie a intervenit rutina, fie neajunsurile, fie sunteti foarte ocupati amandoi si nu mai aveti timp unul pentru celalalt iar lista aceasta de motive poate continua. Cand ajungi in acest punct, este mult mai importanta reactia pe care o vei avea decat analiza cauzelor care te-au adus aici.

Pentru a intelege mai bine, incearca sa asociezi aceasta intamplare cu situatia in care te-ai confrunta cu o boala: in momentul in care te imbolnavesti, tot ceea ce conteaza este sa te vindeci si, abia pe viitor, vei avea grija sa identifici si sa elimini cauzele afectiunii. Acelasi principiu se poate aplica si in acest caz, cu specificatia ca remediul este in mainile tale.

In situatia in care tie iti place un alt barbat, exista doua posibilitati: doar sa te simti atrasa fara sa fi primit vreun semn din partea lui si, a doua varianta, unde vorbim de reciprocitate in ceea ce simtiti. Daca sentimentul nu este reciproc si tu ai deja pe altcineva, nu ai nimic de facut decat sa iti revizuiesti atitudinea si sa reusesti sa depasesti acest punct. Evident, problema tine de tine sau de relatia in care esti implicata.

Dar daca ceea ce simti este foarte puternic, iar el este pe aceeasi lungime de unda cu tine, atunci te confrunti cu o situatie mai dificila, pe care trebuie s-o tratezi cu seriozitate si sa iei o decizie rationala.

Trebuie sa analizezi foarte bine ceea ce se intampla si, mai ales, raportul cu partenerul actual. Se poate sa treceti printr-un moment mai dificil si, atunci, tu sa iti indrepti atentia catre altceva sau altcineva, sau este posibil ca in relatia voastra sa nu fi intervenit nici o schimbare si acest episod ar trebui sa fie un semnal de alarma pentru tine. Aceasta conjunctura indica faptul ca cel pe care il ai deja langa tine nu este partenerul care sa ti se potriveasca.

Este posibil chiar ca, abia in acest timp, sa iti dai seama ca relatia ta actuala nu este ceea ce ai nevoie sau, pur si simplu, ca a fost doar ceva trecator. Daca ajungi la aceasta concluzie, este indicat sa iei masuri: fie sa incerci sa schimbi ceva cu scopul de a imbunatati anumite aspecte care nu te satisfac, fie sa pui punct.

Este foarte important ca, in momentul in care iei o decizie, sa faci abstractie de lucrurile care vin din exterior. Tu esti cea mai importanta, este vorba despre viata ta si nu trebuie sa iei in calcul parerea celor din jur in privinta alegerilor pe care le faci - decizi pentru tine si nu pentru ceilalti.

Daca relatia in care esti implicata nu mai merge si nici nu exista posibilitatea sau dorinta, atat din partea ta cat si a celuilalt, de a remedia acest aspect, atunci lucrurile sunt clare: poti face exact ceea ce doresti, fara sa te invinovatesti.