A flirta inseamna a insela?

Afla ce cred ele si ei
"Barbatii nu insala, ei fac comparatii", am auzit aceasta "cugetare" azi dimineata, la un post de radio, si am zis ca acest subiect ar putea fi dezbatut in profunzime... Eu, feminista? Nici pe departe, dar sunt curioasa in ceea ce priveste mintea barbatului, ma intreb cam cate astfel de "comparatii" poate face pe zi, pe luna, intr-un an, intr-o viata.

Prin luna ianuarie a acestui an, citeam un studiu potrivit caruia 69% dintre barbati au fantezii cu prietena sotiei/iubitei. Numarul magic "69" asociat cu fantezii mi-a starnit si mai mult curiozitatea de a afla mai multe despre aceasta "noua descoperire". In urma unui sondaj printre internautii masculi, cei de la askmen.com au mai aflat ca 95% dintre respondenti si-ar dori sa aiba o relatie cu o femeie care are un salariu mai mare, 20% sustin ca prefera ca partenera sa mimeze orgasmul, pentru ca orgoliul lor sa nu aiba de suferit. Interesant, nu-i asa?

"Ne uitam dupa alte femei, dar iubim ce avem langa noi"


"Nu, draga mea, nu am observat-o. Vrei sa spui de tipa aia cu bluza rosie, decolteu perfect, cu jeans care ii scoate in evidenta picioarele foarte lungi? Aia? Nu, nu am vazut-o", ii spunea Dragos, mai in gluma, mai in serios, Alinei, sotia lui, cand ea il "incerca", aratandu-i o tipa care arata bine.

"Da, ne uitam dupa femei si da, ne place sa ne uitam la alte femei. Asta nu e o defectiune, asa suntem construiti. Insa, problema sta in felul urmator: eu te iubesc pe tine. Daca ma uit la alte femei, asta nu inseamna ca sunt nefericit cu tine, daca  am fantezii cu o alta femeie goala, asta nu inseamna ca nu sunt satisfacut sexual. Eu fac distinctie clara intre tine si celelalte femei"
, vine Dragos cu explicatii.   
 
La o adica, tu esti aleasa, dar asta nu inseamna ca esti singura femeie din viata lui, nu-i asa? "Poate flirtez cu barmanita sau cu tipa de la sala de fitness, dar asta nu inseamna ca imi insel iubita. Noi, barbatii, avem doua fete: prietenul loial si aventurierul. Chiar daca loialul castiga, aventurierul nu moare niciodata. Suntem programati genetic sa ne uitam dupa alte femei, chiar daca suntem credinciosi femeilor de acasa", spune Mihai, de 28 de ani.  

Atat in cazul femeii, cat si a barbatului, fiecare are dreptul sa fie considerat nevinovat pana la proba contrarie, nu-i asa? Stii cum e - daca te joci de-a competitia e incitant, dar daca te arati nebun/a de gelozie, nu e tocmai bine!