20 de greseli tipic feminine

Greselile despre care vorbim sunt ale tuturor femeilor, nu doar ale tale. Partea cea mai rea este ca nu vezi in aceste gesturi si atitudini o eroare, pentru ca o realatia de cupul este o „afacere” grea, unde greselile se judeca cu o alta unitate de masura!

Greselile despre care vorbim sunt ale tuturor femeilor, nu doar ale tale. Partea cea mai rea este ca nu vezi in aceste gesturi si atitudini o eroare, pentru ca  relatia de cuplu este o „afacere” grea, unde greselile se judeca cu o alta unitate de masura!

Pe www.shine.yahoo.com exista un top al celor mai mari si mai des intalnite greseli!

1. Este gresit sa crezi ca nu vei putea trai fara iubitul tau. Poti! In general, dupa doua luni de la despartire, il vei vedea in adevarata lumina si te vei simti foarte bine, tu cu tine.

In trei luni esti gata pentru o noua experienta. Ai grija doar sa nu folosesti pentru consolare prea multa inghetata sau prea multa ciocolata!

2. Nu umbla in casuta lui de mail, nici nu cauta sa vezi ce sms-uri a primit. Un mesaj de genul „a fost bestial”, nu se refera neaparat la o partida de sex. Poate fi vorba despre meciul de fotbal. Evita sa-ti zdruncini increderea in el. Vei deveni din ce in ce mai suspicioasa. Este posibil sa-ti faci griji inutile, dar atitudinea banuitoare te va face nesuferita.

3. Partenerul tau nu este interesat de tot ceea ce faci, gandesti si spui. Fii selectiva cu ceea ce ii povestesti.
Iubitul tau nu este cea mai buna prietena a ta!

4. Daca il iubesti, nu ezita sa-i spui ce nu-ti place la el. Barbatii nu inteleg subtilitatile de limbaj ale femeilor. Dar nici nu se supara daca li se spune ca un anumit lucru pe care il fac te deranjeaza.

5.  Nu pune prea mult romantism in relatiile tale. Oricat de tare ti-ar placea ciocolata, nu poti manca doar ciocolata.

6. Nu astepta ca jumatatea la care visezi sa te gaseasca. Iesi in lume si cauta la randul tau!

7.  Nu exista relatii perfecte.
O relatie de cuplu, indiferent de cat timp exista, presupune compromisiuri, sacrificii, neplaceri. Sa crezi ca totul poate merge perfect este o mare, foarte mare greseala.

8.  Nu spune niciodata: „la inceputul relatiei nu trebuia sa fac compromisuri”. Gresit! Diferenta dintre prima zi si anul al cincilea de casatorie, de exemplu, este determinata de faptul ca in prima zi, nu simteai ca faci un compromis, credeai ca faci totul din dragoste!

9.  Misiunea partenerului tau nu este aceea de a-ti rezolva toate problemele, conflictele si nemultumirile. Tu cand te-ai oferit sa-l ajuti pe iubitul tau ultima data?

10.  Daca ai o suferinta, vorbeste-i despre asta.
Nu poate ghici ce este in mintea ta. Deci, daca esti bolnava si vrei sa fii consolata, spune-i!