Viața tumultuoasă a Mădălinei Ghenea: Românca pune lucrurile la punct!

După ce în presă s-a scris că ar avea o relație cu producătorul de film Paul Haggis, cu 34 de ani mai în vârstă decât ea, vedeta a dezmințit vehement aceste informații.

Tabloidele din România au scris că Mădălina Ghenea (27 de ani) ar avea o relație cu producătorul canadian Paul Haggis (61 de ani). Cei doi s-au cunoscut în urmă cu trei ani, iar bruneta mărturisea că Haggis a încurajat-o să urmeze o carieră în actorie, impresionat de talentul ei.

NU am născut, NU am un copil, NU am avut o relație cu Pietro Tavallini, este un bun prieten și vă asigur că NU este traficant de droguriMădălina Ghenea
Haggis este unul dintre cei mai cunoscuți producători de la Hollywood.
A a câștigat două premii Oscar, pentru filmele "Million Dollar Baby" (2004) și "Crash" (2005).

Sătulă de zvonurile despre viața ei amoroasă, Mădălina Ghenea a lăsat pe pagina ei de Facebook un mesaj în care pune lucrurile la punct.

"Dragii mei, mă simt obligată, din respect faţă de Paul Haggis, să vă transmit acest mesaj: NU am o relație cu Paul Haggis, NU am avut niciodată o relație cu Paul Haggis și NU am o relație în acest moment.
În ultimul an l-am văzut doar pentru câteva minute în cadrul unui festival de film, unde împreună am înmânat un premiu"
, a scris ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 August 2014