Vedete România: Top 7 "piţipoance"

10 Ianuarie 2011

Conduc maşini scumpe deşi au venituri cu care nu ar putea să plătească nicio chirie în Ferentari, se afişează ostentativ la braţul unor bărbaţi potenţi financiar, sperând ca într-o bună zi să le devină soţii.

Se fâstâcesc de fiecare dată când un jurnalist zelos le aruncă în faţă numărul iubiţilor prin patul cărora au trecut. Se vor Maica Tereza, dar nu se pot apropia nici la 100 de metri de Biserică... Acestea sunt domnişoarele care se califică cu succes la statutul de vedetă, pentru că reuşesc să bifeze toate criteriile pe care le presupune acest statut în ziua de astăzi. Noi am găsit 7, dar lista este mai lungă.

Bianca Drăguşanu, "Frumoasa din pădurea de la Deva"

Să ne-o amintim cum arăta acum mai bine de zece ani când a apărut la emisiunea ”Din Dragoste” cu Mircea Radu. Era departe de standardele 90-60-90, dar promitea prin discursul şi comportamentul pe care îl avea. Anii au trecut, vizitele la medicul chirurg suportate de iubitul potent financiar şi-au spus cuvântul, iar astăzi o vedem excesiv de mult în actualitatea mondenă românească. A jonglat "deştept" cu aşa-zisa dragoste pentru Botezatu, a fost pacienta ambulanţei în direct, s-a certat cu cine a apucat şi, da, se consideră vedetă.

Iată cum arăta Bianca Drăguşanu acum 10 ani când a apărut la "Din Dragoste":

Simona Senzual, "artista" fără fani

Îmi aduc aminte de o mătuşă de-a blondinei care a apărut la televizor şi explica cum nepoata ei este o pictoriţă care ar putea oricând să-i dea lecţii micuţei Picasso (Alexandra Nechita). Mai apoi, Senzual se lăuda că a fost olimpică la matematică şi că ştie teorema lui Pitagora şi în vis, însă nu a reuşit să o explice nici până la jumătate. Dar, ce ştie ea să facă? Să se împace şi să se certe cu Maharu, un om de afaceri... serios, dar şi să creeze haine pentru cluburi. În rest... mai nimic, poate un scandal două şi o bătatie, două, trei...

Andreea Tonciu încercă, dar nu vrea

Probabil că Mihaela Rădulescu nu se poate ridica la statutul Andreei Tonciu pentru că, nu-i aşa, pentru ea nu s-a consumat atâta cerneală câtă s-a consumat pentru mai tânără sa compatrioată. A fost asistentă, dar job-ul ei a picat când Adriana Bahmuţeanu a dat-o afară în direct. A mai încercat o rubrică uşurică la Măruţă, ceva ce implica atâta goliciune cât permite CNA-ul în prime-time, dar nu a mers. Acum se mulţumeşte cu statutul de iubită de fost "mare" fotbalist în persoana lui Nicolae Mitea.

Sânziana Buruiană, prima piţi în politică

Şi ce mai politică!!! Fosta asistentă a Adrianei Bahmuţeanu, că de acolo au început toate, a ieşit anul trecut cu bomba... şi-a înfiinţat partid politic, cu nume sugestiv: Partidul Fotomodelelor. Fosta ”pupăză” de la Kanal D a rămas singurul politician din acest partid, dar perseverează şi probabil că încă îşi mai doreşte să o aducă pe Pamela Anderson în România, ca să-i prezinte platforma politică. Să o anunţăm însă că i-a luat-o Oana Roman înainte.

Daniela Crudu, asistenta cea mai cea...

Nu vrem să fim răi, dar Daniela săraca este cea mai... nevinovată asistenta din câte există, dar este vedetă. Orice-i spui, face. Orice-i şopteşti,  zice. Orice-ţi doreşti, îţi împlineşte. Uneori ne întrebăm dacă  rolul ei se încheie vreodată sau aşa este şi în realitate.

"Bomba sexy", tăbăcită

Iulia Tăbăcaru, căci despre ea este vorba, nu s-a aruncat foarte sus, astfel încât căzătura să nu fie prea dură şi a reuşit. S-a implicat într-o relaţie, pasageră până la urmă, cu stelistul Cristi Tănase, o relaţie care a adus-o în atenţia publicului. Mai mult decât atât, chiar dacă dimensiunile ei sunt cam excentrice, Iulia Tăbăcaru a bifat, de câteva ori, şi postura de model.

Laurette cea cu "vino-ncoa"

A apărut parcă de nicăieri, însă continuă să existe fără să facă mare lucru. Este model şi nu prea, a fost femeie de afaceri, a avut câteva relaţii despre care s-a scris, mai nou şi-a pus silicoane. Imaginea ei de piţipoancă de Dorobanţi s-a mai curăţat, cel puţin în ochii sensibililor fără ieşire, care au putut urmări, înainte de Sărbători, cum mulatra şi-a revăzut tatăl african după 27 de ani. Toate acestea, în direct şi în exclusivitate, la Măruţă. Trăiască Happy Hour de anul trecut!