Vedete România: Top 5 minciuni spuse la TV

18 Aprilie 2011
Este stânjenitor să fii prins cu minciuna, indiferent de natura ei. În plus, există o vorbă din bătrâni care spune că "o greşeală recunoscută este pe jumătate iertată". Iată, însă, că o parte dintre vedetele de la noi nu cunosc această zicală sau nu o bagă în seamă pentru că, spre ghinionul lor, au fost prinse cu minciuna, cum altfel decât la ore de maximă audienţă.

Oana Zăvoranu, Bianca Drăguşanu, Monica Columbeanu sau Elena Băsescu sunt numai câteva exemple.

Oana Zăvoranu şi ştergătorul buclucaş

Aflată în plin scandal mediatic cu soţul ei, Pepe, Oana Zăvoranu a reuşit să bifeze consistent la capitolul minciună. După ce s-a descoperit că l-a înşelat pe Pepe, vedeta a ţinut-o din minciună în minciună. Iniţial a negat cu vehemenţă adulterul, apoi a spus că a ratat Revelionul din cauza faptului că i s-a rupt un ştergător de la maşină şi a trebuit să se oprească la service, iar la final a creionat o întreagă poveste despre o sarcină şi un avort spontan, poveste care nu a putut fi clarificată nici acum, din cauza declaraţiilor contradictorii ale vedetei, dar şi ale medicului care s-a ocupat de cazul ei.

Moni Columbeanu, amor cu şoferul

Despre stimata doamnă Columbeanu s-au vehiculat tot felul de zvonuri legate de relaţiile extraconjugale pe care le-a avut. De fiecare dată când era întrebată despre ele, Moni le infirma cu vehemenţă. Dacă despre multe dintre ele nu au existat dovezi, iată că relaţia cu fostul şofer, Voicu Pânzar, a fost demonstrată şi astfel diva a fost prinsă cu minciuna. Dovezile au ieşit la lumină în momentul în care, din păcate pentru ea, telefonul mobil al lui Voicu a fost furat şi răuvoitorul hoţ a făcut publice sms-urile pe care şoferul le-a primit de la Moni Columbeanu. Din acele mesaje reiese clar că relaţia dintre cei doi nu a fost o simplă legătură între un angajat şi un... angajator.

Elena Băsescu şi studiile contrafăcute

Mezina preşedintelui notează în CV-ul ei că a efectuat doi ani de studii la James Madison University din Statele Unite. Această versiune, susţinută şi de tatăl ei - Traian Băsescu -  a fost dezminţită de oficialii universităţii americane. "Elena Băsescu a fost student part-time la James Madison University în timpul semestrelor din toamna lui 2002 şi primavara lui 2003. Ea nu a obţinut o diploma JMU. Acest student s-a înscris la nouă ore-credit pentru ambele semestre, din toamna lui 2002 şi primavara lui 2003. JMU consideră că un student este full-time când se înscrie la 12 ore-credit sau mai mult", se arată în răspunsul oficial al Universităţii James Madison din Statele Unite trimis către HotNews.ro.

Roxana Vaşniuc s-a iubit sau nu cu Liviu Vârciu?

Blondina declara acum câteva luni că a fost hărţuită de Liviu Vârciu şi că nu mai suportă această situaţie. Pentru a vedea dacă femeia spune sau nu adevărul, Roxana Vaşniuc a fost supusă în direct la detectorul de minciuni. Care au fost rezultatele? La testul poligraf, Roxana a fost prinsă grav cu minciuna. Blonda a minţit la două dintre întrebări: dacă a fost beată când s-a întâlnit cu Liviu Vârciu şi dacă a fost obligată să meargă în camera de hotel cu actorul. Blonda a încercat să se apere spunând că: "Eu chiar am spus adevărul, nu am încredere în aparate".

Bianca Drăguşanu, minciună de dragul amorului

Pe vremea când încă era prezentată drept iubita oficială a lui Cătălin Botezatu, Bianca Drăguşanu a fost surprinză la fereastra apartamentului în care stătea atunci Adrian Cristea. După izbucnirea scandalului, fosta blondă a lui Bote a încercat să se scuze, a povestit că de Adrian Cristea o leagă o simplă prietenie, că a mers la el acasă împreună cu prietenele ei, şi că a fost o vizită scurtă de câteva minute. Câteva săptămâni mai târziu, asistenta lui Capatos recunoştea public relaţia cu Cristea ba, mai mult decât atât, îşi striga în gura mare dragostea.