Vedete România: Moni, devoratoarea de miliardari

Monica Gabor, fostă Columbeanu, pare că nu poate respira dacă nu are alături un bărbat extrem de bogat. Nici nu s-a încheiat divorţul de Irinel Columbeanu că a şi găsit un alt miliardar care s-o întreţină.
Monica Gabor, fostă Columbeanu, pare că nu poate respira dacă nu are alături un bărbat extrem de bogat. Nici nu s-a încheiat divorţul de Irinel Columbeanu că a şi găsit un alt miliardar care s-o întreţină.

Plecările dubioase în America, în plin proces de divorţ şi imediat după ce şi-a recuperat cu tam-tam fiica de la Irinel se pare că aveau în spate un cu totul alt motiv decât cel invocat de avocatul ei.

Adevăratul motiv al plecărilor în America


Contractul de un milion de dolari pe care l-ar fi semnat Monica în America şi pe care toată lumea l-a pus la îndoială fiind vorba de o sumă atât de mare se pare că a fost oferit de bărbatul cu care aceasta are o relaţie.



Paparazzii revistei Ciao! au aflat că noul iubit al Monicăi Gabor este un chinez extrem de bogat, fiind angrenat in mecanismul unei companii petroliere multinaţionale, al carei proprietar este tatăl său.

Din imaginile surprinse, Monica pare foarte îndrăgostită, sărutându-l foarte des pe noul său iubit. Cele mai multe momente de tandreţe dintre cei doi par să fie iniţiate de Monica, semn că ea este cea mai afectuoasă în proaspăta relaţie.



Amant bogat, dar însurat

 

Fosta doamnă Columbeanu nu pare deloc deranjată de verigheta purtată de tânărul chinez. Având în vedere speculaţiile potrivit cărora chinezul ar fi fost de fapt motivul real pentru care Monica s-ar fi hotărât să divorţeze de Irinel Columbeanu, relaţia dintre cei doi ar fi putut începe ca o aventură între două persoane căsătorite. Să spere oare acum fosta doamnă de la Izvorani că iubitul său va divorţa pentru ea?


O relaţie "profitabilă"


Chiar dacă mănâncă la fast-food şi este trimisă de iubitul ei să achite taxa de parcare, Monica pare totuşi să profite destul de mult de pe urma relaţiei cu magnatul chinez. Acesta i-a făcut cadou două ceasuri Rolex, i-a virat în cont 78.000 de dolari chiar după ultima vizită în America şi i-ar fi oferit celebrul contract de promovare de un milion de dolari, potrivit cancan.ro.

Tânărul multimilionar trăieşte pe picior mare, într-una din cele mai bune zone din Los Angeles. Deţine câteva maşini de lux, în valoare de peste 100.000 de dolari, şi locuieşte într-un apartament în valoare de 5 milioane de dolari, situat la un kilometru de Beverly Hills.

Moni se bucură de viaţa luxoasă alături de chinez în timpul vizitelor tot mai dese pe care le face în Statele Unite, sub pretextul contractului de promovare de 1 milion de dolari pe care trebuie să-l onoreze.

Irinel, înlocuit mai repede decât se aştepta?


Irinel Columbeanu nu se arată deranjat de relaţia pe care o are Monica, ci doar bănuitor. "Nu văd cu ochi buni toată această poveste. Sunt foarte multe necunoscute şi foarte mulţi necunoscuţi", a declarat Irinel Columbeanu pentru cancan.ro.

Cu toate că la sfârşitul relaţiei lor, Irinel ameninţa că o va distruge pe Monica, aceasta s-a mişcat mai repede şi a găsit un susţinător mult mai bogat, dar şi mult mai tânăr decât el.