Vedete România: 7 bombe sexi trecute de 40 de ani. Descoperă-le secretele!

9 Decembrie 2011
"După 40 de ani nimeni nu mai este tânăr", asta spunea vestita Coco Chanel. Să arăţi bine la 20 de ani este firesc, să arăţi bine la 30 de ani este normal, dar să fii o adevărată bombă sexy la peste 40 de ani este, cu adevărat, un merit. Cel puţin aceasta este percepţia actuală în România când majoritatea doamnelor trecute de 40 de ani obişnuiesc să-şi canalizeze toată energia asupra copilului sau a soţului. Există câteva exemple de femeie peste 40 de ani din România care le concurează cu succes pe duduiţele de 20 de ani.

Mihaela Rădulescu, la 42 de ani ca la 20

Fosta prezentatoarea a emisiunii "Duminica în familie" a lăsat cu gura căscată pe toată lumea, în vara trecută, când s-a lăsat pozată de paparazzi, în timp ce ieşea din mare. Spectacolul vizual a fost foarte apreciat. În acelaşi timp toată lumea se întreabă cum reuşeşte să arate atât de bine? "Mă trezesc zilnic, fără excepţie, la ora şase. Alerg cel puţin o oră în fiecare dimineaţă. Nu mănânc decât crud sau fiert, niciodată prăjit. Legumele sunt cele mai bune prietene ale mele (...). Fără sport degeaba ţii o anumită dietă sau cine ştie ce regim alimentar", a declarat Mihaela Rădulescu pentru revista Ciao! Din interviurile pe care vedeta le-a dat în trecut ştim că nu obişnuieşte să piardă nopţile , nu fumează şi nu bea alcool şi "nu acumulez nervi, tristeţi inutile, griji pentru care să mă consum mai mult decât găsindu-le rezolvarea...".

La capitolul produse cosmetice folosite, în  cazul Mihaelei Rădulescu lucrurile sunt la fel de simple. "Cât despre cremele de la care aşteptăm mereu soluţii salvatoare împotriva tuturor defectelor şi neplăcerilor de suprafaţă, cred că trebuie să reducem cheltuielile... simpla hidratare perpetuă a pielii, cu creme banale, cu un conţinut cât mai mic de produse nocive, cred că este suficient", spune vedeta.

Nico, la 41 de ani comparată cu fiica ei de 20

Nicoleta Matei, artista care-şi doreşte să devină Tina Turner a României, aşa cum singură declara la un moment dat, a fost apreciată întotdeauna pentru prospeţimea ei. Nu puţine au fost cazurile când a fost comparată cu fiica ei de 20 de ani, o altă frumuseţe pe cale să facă ravagii în showbiz-ul românesc. Lucrurile pe care le face artista ca să arate bine nu sunt chiar foarte complicate, consecvenţa fiind secretul succesului. "Eu ţin foarte mult la corpul meu şi am grijă ce mănânc. Nu ţin dietă, dar mănânc foarte sănătos şi fac şi sport. Acum nu mai fac fitness, m-am apucat de zumba. Dacă nu aş fi avut copil şi dacă aş fi fost mai tânără, aş fi pozat în Playboy", a declarat artista pentru ziarulnational.com.

Dana Săvuică, frumuseţea de 40 de ani care deschide uşile

"Frumuseţea deschide multe uşi, aproape toate uşile. Însă doamnele să fie foarte atente, pentru că uşile pe care le deschide frumuseţea pot fi rabatabile", a declarat vedeta pentru Agenţia de Presă Mondenă. Conştientă de faptul că frumuseţea este importantă, mai ales în meseria ei, Dana Săvuică se asigură că nu greşeşte nimic atunci când vine vorba de alimentaţie şi de stil de viaţă. "Am grijă să mănânc sănătos, mergând pe o dietă personalizataă realizată de un medic nutriţionist şi, am activităţi fizice regulate. Merg la consult stomatologic o dată la şase luni, chiar mi-am remodelat forma dinţilor din faţă cu faţete din zirconium", a declarat Dana Săvuică pentru revista VIP.

Daniela Gyorfi se înfometează ca să arate bine la 42 de ani

Proaspăta mămică şi-a revenit spectaculos după ce în februarie a adus-o pe lume pe Maria, primul ei copil. Preocupată în permanenţă de felul în care arată, obsedată de pătrăţele de pe abdomen, Daniela Gyorfi s-a supus unui regim draconic ca să ajungă la forma pe care o avea înainte să rămână însărcinată. Chiar dacă ştie că nu procedează bine, chiar dacă nutriţioniştii au încercat să o convingă să nu procedeze aşa, artista a ales să se înfometeze. "M-am străduit să slăbesc pentru videoclipul piesei India, acum am 49 de kilograme şi dacă mai dau jos încă 2-3 kilograme, voi fi mulţumită. Nu pot spune că am ţinut dietă. Pur şi simplu nu am mâncat. M-am înfometat. Spun sincer că, dacă vrei să scapi de burtă, asta este singura variantă. Eu beau o zi numai apă, a doua zi mănânc pepene roşu, apoi iar beau apă, următoarea zi mai mănânc ceva, o banană, o salată. A funcţionat, la mine a dat rezultate. Mă simt bine, n-am leşinat, pentru că am multă activitate. Doar glicemia îmi e scăzută", a declarat Daniela Gyorfi pentru Click!. Mai mult decât atât, Daniela Gyorfi nu ratează nicio vizită la sala de sport, unde nu refuză niciun fel de antrenament, oricât de greu ar părea.

Anca Ţurcaşiu: "Viaţa începe la 40 de ani", ea are 41

"Mă lupt cu kilogramele de ani de zile, deoarece nu am fost niciodată o femeie slabă de la natură. Am grijă în permanenţă de regimul meu alimentar, de orarul meu de somn şi de programul meu de sport. Mi-am educat metabolismul şi am grijă să nu acumulez kilograme pe care apoi mi-ar fi foarte greu să le dau jos. Beau ceaiuri, apă şi mănânc multe legume crude pentru a avea o digestie bună. Nu mănânc niciodată carne, zahăr, prăjeli, sosuri consistente. Beau multă apă şi obligatoriu consum cel puţin un fruct proaspăt pe zi. Legumele crude fac parte din alimentaţia mea de bază. Merg la sală unde fac fitness şi cardio. Nu sunt o sportivă înrăită, fac sport pentru că trebuie, nu pentru că îmi place. Mi-e mai greu să mă urnesc şi să încep un program, dar dacă îl încep, mă ţin de el căci sunt conştiincioasă din fire", a declarat artista pentru revista Ce se întâmplă doctore?.

Loredana Groza a descoperit secretul frumuseţii la 41 de ani

"Lumina face frumuseţea!". Artista nu are un regim de viaţă complicat, cu vizite repetate la sala de fitness şi cu feluri cât mai sănătoase de mâncare, Loredana crede că frumuseţea ţine de spiritualitate. "Sunt zile în care mă privesc în oglindă şi mă simt minunată, frumoasă, şi zile în care nu mă recunosc. Frumuseţea e o chestie de stare. În plus, mai cred că nu există oameni urâţi. Lumina face frumuseţea! În orice caz, a şti să fii frumoasă înseamnă a te intui pe tine însăţi, a şti ce ţi se potriveşte, cum să te pui în valoare în funcţie de fiecare etapă a vieţii şi, nu în ultimul rând, implică şi o anumită doză de risc", a completat interpreta.

Ramona Bădeascu, frumoasă la 42 de ani cu ulei de măsline, zarzavaturi şi miere

Olteanca stârneşte pasiuni oriunde merge. La 42 de ani are o frumuseţe aparte, o sexualitate care nu este deloc vulgară. Chiar dacă pare greu de crezut, actriţa nu urmează diete sau proceduri de înfrumuseţare complicate. În procesul ei de întreţinere urmează sfaturile bunicilor şi apelează la produsele tradiţionale. "Folosesc mierea ca mască pentru faţă, pentru curăţarea tenului, întrucât scoate toate impurităţile. Utilizez şi mult ulei de măsline pentru corp. Este foarte bun, hidratează pielea. Chiar şi pentru unghii folosesc ulei de măsline călduţ, ca să le întărească", declară vedeta într-un interviu pentru revista "Ce se întâmplă, doctore?".

"Pentru păr folosesc, o dată pe săptămână, o mască dintr-un gălbenuş, câteva picături de ulei de ricin, ulei de argan şi, bineînţeles, ulei de măsline", continuă Bădescu.

La fel de... natural stau lucrurile şi când vine vorba de alimentaţie. "Fac sport, mănânc zarzavaturi, fac yoga, Pilates, şi mă hrănesc cu lucruri cât mai naturale. Consum cât mai puţină carne, dar nu sunt vegetariană. Mai mănânc paste de cereale integrale: camut, farro (35, 40 g) cu foarte multe zarzavaturi. Le pun în salate, ori cu broccoli, cu varză de Bruxelles. Dimineaţa mănânc papaya, ori apa călduţă cu puţină drojdie. În sfârşit, am găsit ţelină la Roma! Mai consum, sfeclă roşie, varză roşie, mult peşte şi sushi. Peştele îmi place să fie cât mai crud, pentru că prin preparare termică îşi pierde calităţile şi gustul. În plus, când ai un peşte proaspăt este păcat să-l prăjeşti, să-i pui maioneză", a dezvăluit Ramona Bădescu pentru csid.ro.