Vedete România: 7 bărbaţi cu iubite trase la indigo

8 Octombrie 2011
Atunci când auzim un bărbat spunând: "Femeia asta este stilul meu!", de multe ori nu realizăm ce înseamnă acest lucru. Dacă ne gândim puţin, acest stil este foarte important, pentru că, privind în urmă, vom observa că avem tendinţa de a ne cupla cu oameni care seamăna între ei. Fie că sunt blonzi, bruneţi, graşi sau slabi, tinde să ne atragă acelaşi gen de om.

Acelaşi lucru se întâmplă şi în cazul vedetelor. Titlurile de genul: "Iubita lui Pepe seamănă cu Oana Zăvoranu" nu transmite nimic surprinzător. Pur şi simplu, lui îi plac femeile slabe, brunete şi cu silicoane. Dar să vedem şi alte 6 exemple.

Pepe: Bianca este copia Oanei

Bianca Tican, femeia despre care s-a spus la un moment dat că a alinat suferinţa din inima lui Pepe, după divorţul de Oana Zăvoranu, seamănă incredibil cu aceasta din urmă. Amândouă sunt brunete, au silicoane, tatuaje şi sunt extrem de slabe. Să nu mai vorbim că au şi contul din bancă la fel de gras.

Liviu Vârciu: Andreea seamănă cu Adelina

"Eu am visat întotdeauna la o femeie brunetă, mie îmi plac foarte mult brunetele. De când am văzut-o pe prima mea soţie am fost convins că aşa arată femeia perfectă pentru mine", declara Liviu Vârciu, la Poveştiri Adevărate, Acasă TV. Aceasta este explicaţia clară a faptului că toate femeile care au trecut prin patul lui Vârciu sunt, parcă, trase la indigo. Vezi Adelina Pestriţu şi Andreea Bododel, ambele brunete, înalte şi cu forme. Singura care a făcut excepţie este Jojo, iubita lui Vârciu din tinereţe.

Bodo: Loredana copia Ioanei

Actuala soţie a liderului trupei Proconsul seamănă izbitor cu fiica cea mare a preşedintelui, Ioana Băsescu, cea care a fost soţia artistului timp de 3 ani. În momentul în care Loredana a devenit oficial iubita lui Bodo, toată lumea a sesizat asemănarea. Explicaţia a venit din partea prof. dr. Florin Tudose pentru ştiri.acasă.ro. "Sunt mulţi cei care, la finalul unei relaţii, caută un înlocuitor, urmând un tipar prestabilit. Există cei care alearga după imaginea mamei, caută trăsăturile ei de caracter, sau persoane mai superficiale care-şi doresc o parteneră care să semene, fizic, cu cea de dinainte. Majoritatea fac asta inconştient. Cele două ar putea aduce cu idealul lui din copilărie. Ar fi interesant de văzut cum arăta mama, bunica sau matuşa lui Bodo. Exista şi posibilitatea ca fosta soţie şi actuala să semene cu idealul lui din copilărie, cu persoana care l-a crescut, pe care a admirat-o şi care i-a marcat personalitatea, din care, probabil, şi-a făcut un model".

Dinu Maxer: Deea copia Nicoletei

"Probabil că toate prietenele mele seamănă unele cu altele, pentru că toate au părul brunet şi ochii căprui, păstrând stilul ăsta italiano-spaniol", declara Dinu Maxer atunci când toată lumea a observat cât de mult seamănă actuala Deea cu fosta Nicoleta. Este evidentă asemănarea dintre cele două mari iubiri ale medicului-cântăreţ, însă el ţine să declare că sunt şi câteva diferenţe. "Andreea nu are sânii mari ca ai Nicoletei, dar are creierul mai mare!", explică Maxer.

Arpad Paszkany: Anamaria copia Kingăi

Relaţia extraconjugală a finanţatorului de la CFR a trecut multă vreme neobservată, tocmai datorită asemănării izbitoare dintre amantă şi soţie. "La începutul relaţiei extraconjugale cu Anamaria, când Arpi o ducea la stadion, lumea nu se "prindea" că la braţul său nu e nevasta, ci o altă femeie", explica un apropiat al afaceristului.

Irinel Columbeanu: Anna seamănă cu Romaniţa

Iubitele milionarului de la Izvorani au fost multe, frumoase şi mai tinere decât el. Chiar dacă au acelaşi stil, asemănarea izbitoare este clară între Romaniţa Iovan şi Anna Lesko, două dintre femeile care şi astăzi, la atâţia ani de la despărţire, îi sunt recunoscătoare lui Irinel pentru ce a făcut pentru ele. Solidaritatea lor a fost dovedită clar în perioada tulbure prin care a trecut în ultimul an.

Nicolae Sota: Natalia copia Danei

Actuala soţie a milionarului seamănă izbitor cu Dana Sota, prima soţie a bărbatului. Dana şi Nicolae Sota au fost căsătoriţi timp de 28 de ani şi au împreună un băiat, Andrei, în vârstă de 24 de ani. Extrem de discreţi cu viaţa de cuplu, foştii soţi Sota au divorţat la sfârşitul anului trecut, însă acest lucru nu a surprins pe nimeni. În cercurile mondene se vorbea de multă vreme că între cei doi nu mai există decât o relaţie de prietenie şi că nu mai formau un cuplu de câţiva ani. În vară, Sota s-a căsătorit cu artista Natalia Barbu care urmează să nască la începutul anului viitor.