Vedete fără machiaj. Cu greu le recunoşti aşa!

8 Octombrie 2017
Şi-au postat singure selfie-uri în care apar fără machiaj, însă ţi-ar fi foarte greu să le recunoşti pentru că sunt foarte schimbate la faţă. Ce vedete sunt de nerecunoscut fără machiaj?


Unele vedete arată impecabil şi fără machiaj, iar acum cu moda selfie-urilor fără machiaj foarte multe vedete şi-au postat fotografii pe contul personal pentru a le arăta fanilor cum arată ele într-o zi obişnuită.
Bineînţeles că machiajul are importanţa lui, făcându-le să aibă trăsături perfecte şi să arate pline de strălucire atunci când participă la un eveniment monden. Însă, există şi situaţii în care machiajul le schimbă atât de mult încât este foarte dificil să le recunoşti.

Iată câteva dintre vedetele pe care sigur nu le recunoşti fără machiaj:

Tyra Banks

Tyra Banks este de o frumuseţe răpitoare, însă nu şi în acest selfie pe care l-a postat pe contul său de Instagram. A vrut să se alăture şi ea modei de a posta selfie-uri fără machiaj, însă expresia feţei şi ochii bulbucaţi au transformat-o complet. De asemenea, ea este destul de dificil de recunoscut dacă ne uităm la cealaltă fotografie în care apare machiată.

Nicki Minaj

Este foarte ciudat să te obişnuieşti cu faptul că în selfie-ul din baie este chiar Nicki Minaj. Fără tuş pe pleoape şi celebrele gene false, cântăreaţa este greu de recunoscut.

Marilyn Manson

Ne-am obişnuit cu el să apară întotdeauna machiat strident şi afişând un look ciudat. De aceea este foarte greu de recunoscut atunci când îl vezi ca un om obişnuit. Dacă l-ai fi văzut aşa pe stradă nu cred că ai fi ştiut că este Marilyn Manson!

Lady Gaga

Transformările sale de-a lungul carierei au făcut-o de nerecunoscut atunci când are o apariţie simplă şi fără mult machiaj. În selfie-uri sau fotografiile fără un machiaj exagerat, Lady Gaga este destul de greu de recunoscut. Nici în selfie-ul postat de ea pe Instagram nu seamănă cu ceea ce eram obişnuiţi să vedem în momentele în care avea apariţii pe covorul roşu.

Sharon Stone

Sharon Stone a vrut să le arate fanilor săi cum arată ea într-o zi obişnuită şi fără machiaj. Actriţa în vârstă de 58 de ani este admirată în continuare la Hollywood pentru aspectul său fizic, însă în selfie-ul pe care l-a făcut şi filtrul folosit pentru a prelucra fotografia nu o avantajează absolut deloc. Frumuseţea sa naturală este de necontestat, însă în această fotografie postată de ea pe contul său de Instagram pare de nerecunoscut să lipsită de strălucirea cu care suntem obişnuiţi.

Katy Perry

Fotografia din stânga a fost postată de fostul soţ al artistei, Russel Brand, în decembrie 2010 pe contul său de Twitter, însă a fost foarte rapid ştearsă. Fără machiaj, Katy Perry pare total de nerecunoscut. Nici expresia feţei nu o ajută deloc, deoarece artista a fost surprinsă în momentul în care s-a trezit, nefiind deloc încântată.