Val de concedieri ale vedetelor Pro! Două emisiuni dispar din grila de primăvară

17 Decembrie 2015
Mai multe staruri cu vechime de la Pro TV şi-au pierdut joburile. Oana Cuzino şi Dan C. Mihăilescu au fost anunţaţi că emisiunile lor au ieşit din grilă. Iulia Vântur are o situaţie neclară ca prezentatoare a ”Fermei vedetelor”. Bebe Cotimanis a fost deschizător de drumuri ale schimbărilor din cadrul postului TV, fiind înlocuit de Florin Călinescu în poziţia de jurat al emisiunii ”Românii au talent”.

Oana Cuzino a pierdut ”Ce se întâmplă doctore?”

După 13 ani, vedeta va fi nevoită să părăsească postul de televiziune. Managementul a decis să scoată emisiunea ei din grilă. Oana Cuzino, 44 de ani, a divorţat de curând, iar în urma partajului a devenit milionară în euro.

Dan C. Mihăescu, omul care nu mai aduce cartea

O altă emisiune care a fost difuzată de către Pro TV timp de 16 ani a fost scoasă din grila de primăvară. E vorba de ”Omul care aduce cartea”, realizată de criticul literar Dan C. Mihăilescu. Nu era o producţie de mare audienţă, dar reuşise să se impună şi să-şi fidelizeze un anumit public.

Iulia Vântur, negociază pentru ”Ferma vedetelor”

Vedeta, iubita actorului indian Salman Khan, negociază prezentarea unei noi ediţii a show-ului de mare audienţă. Pro TV nici nu a confirmat, nici nu a negat plecarea Iuliei Vântur de la timona emisiunii. Aceasta e o figură importantă a postului, Vântur prezentând alături de Ştefan Bănică supershow-ul ”Dansez pentru tine”.

Constantin Cotimanis, scos brusc din emisiunea ”Românii au talent”

Actorul a pierdut poziţia de jurat, fiind înlocuit de Florin Călinescu. Decizia a fost luată abrupt, provocând un val de discuţii în mass-media. Bebe Cotimanis a declarat în prima fază că a fost surprins de decizie, dar apoi a ajuns la o înţelegere cu conducerea postului TV.