Un semn bun: Soția lui Michael Schumacher, primul zâmbet în public după 8 luni

Accidentul de schi care era să-l coste viața pe fostul pilot de Formula 1 nu a îngenunchiat-o pe Corinna Schumacher.

La opt luni după accidentul care l-a trimis în comă, devotata lui soție continuă să-i stea alături, să-l ajute și să-l întărească. Opt luni în care a trebuit să se împartă între copii și tatăl acestora, rugându-se pentru el și veghindu-l zi de zi. În vârstă de 45 de ani, Corinna este mare dragoste a lui Michael, femeia pentru care ar fi lăsat deoparte chiar și pasiunea sa pentru automobilism.

Ea l-a înțeles și l-a susținut mereu, după fiecare victorie și după fiecare înfrângere.

Avansăm, în mod lent, desigur, dar avansămCorinna Schumacher
După ce fostul pilot a ieșit din comă și a părăsit spitalul din Franța, Corinna a continuat să fie o prezență discretă, rareori observată în public. Dar, încet-încet, ea revine la viața normală, semn că Michael e mai bine.
Și, pentru prima oară în această perioadă dificilă, ea a fost din nou văzută zâmbind.

Pasionată de hipism, Corinna Schumacher a fost prezentă la Jocurile Mondiale Ecvestre, desfășurate la Caen, în Franța, în calitate de ambasador oficial al acestei competiții. Un rol de care s-a achitat ireproșabil, chiar dacă Michael nu este încă restabilit, iar ea a trecut printr-o perioadă foarte grea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 August 2014