Transformare şocantă: Andreea Marin, de la diva sexy la o femeie cu kilograme în plus

După o perioadă plină de evenimente nefericite, precum problemele de sănătate, divorţul sau scandalurile cu presa, Andreea Marin trebuie să înfrunte şi criticile celor care susţin că silueta ei nu mai este ce a fost odată.

Tot mai multe persoane sunt de părere că vedeta s-a îngrăşat peste măsură şi că formele cu care a cucerit publicul s-au transformat în formele unei femei cu probleme de greutate. În plus, presa de scandal a scos în evidenţă faptul că Andreea Marin apare la evenimente purtând haine negre și foarte decoltate, pentru a-şi pune în evidenţă bustul generos, tertip prin care încearcă să mascheze faptul că a început să ia proporții.

Un foarte bun exemplu este ţinuta pe care fosta Zână a ales-o pentru un evenimet recent la care a participat. La gala "On Air Music", Andreea Marin a purtat o rochie neagră, foarte decoltată, care porneşte imediat de sub bust tocmai pentru a masca o talie nu foarte subţire. Mai mult de atât, și la "Balul Albastru", un eveniment caritabil organizat de Kanal D la doar câteva zile după gala "On Air Music", vedeta a apărut tot într-o rochie neagr, decoltată, care nu a avantajat-o deloc.

Şi pentru că vedeta este conştientă de faptul că silueta ei a suferit nişte transformări, s-a hotărât să se apuce de sport. Andreea Marin chiar a postat pe pagina personală de Facebook poze cu ea la sală. "A zis cineva că e uşor? E greu, provocator şi de-a dreptul enervant să te reapuci de sport şi o dietă echilibrată după o perioadă nebună de călătorii, nesomn, mâncat pe fugă prin benzinării sau aeroporturi", a scris Andreea. "M-am reapucat de treabă să îmi recapăt tonusul, fetelor, şi am de gând să vă motivez şi pe voi", a adaugat vedeta.

Fanii sunt de părere că iniţiativa Andreei este una binevenită şi că trebuie să muncească pentru a-şi recăpăta formele care au făcut-o celebră.

24 Aprilie 2013