Tinere pentru totdeauna! 15 vedete care nu par să îmbătrânească

3 August 2018

Se pare că unele celebrităţi au găsit elixirul tinereţii fără bătrâneţe, însă aspectul lor fizic nu se obţine atât de uşor precum ai fi tentată să crezi. Frumuseţea nativă şi genele sunt un plus, dar nu e de ajuns.

Iată 15 vedete care nu îşi arată vârsta, arată excepţional!

Sursă foto: Hepta

 

Sharon Stone, 60 de ani

Sharon Stone are 60 de ani, dar nu ţi-ai da seama de asta dacă te uiţi la ea. Acum patru ani, ea spunea că nu crede că există femeie care să nu îşi arate vârsta, însă se pare că ea este excepţia de la regulă.

Shania Twain, 52 de ani

Ea a avut parte de un eşec sentimental în 2008 şi se temea că nu va mai cânta vreodată. Cu toate acestea, ea a fost nominalizată de 18 ori la Grammy şi a vândut peste 100 de milioane de albume. Ea pare neschimbată şi arată incredibil!

Julia Louis-Dreyfus, 57 de ani

Cu toate că a fost diagnosticată cu cancer de sân, vedeta a postat recent o fotografie pe Twitter în care arăta senzaţional. Iar mesajul ei emana mult optimism!

Michelle Pfeiffer, 59 de ani

A arătat puţin mai în vârstă când a jucat rolul soţiei lui Bernie Madoff din "The Wizard of Lies", dar asta doar din cauza artificiilor estetice legate strict de machiaj, păr şi vestimentaţie. În viaţa de zi cu zi, vedeta e o fetiţă care pare că va rămâne veşnic tânără. Pe lângă gene bune, ea face mult sport şi are o dietă vegană.

Gwen Stefani, 48 de an

Deşi cariera ei muzicală continuă să evolueze, Gwen arată practic la fel ca atunci când făcea parte din trupa No Doubt. Ea spune că dragostea este cea care face să nu îmbătrânească.

Julia Roberts, 50 de ani

După cum arată acum Julia Roberts acum, e greu de crezut că au trecut atâţia ani de la lansarea "Pretty Woman", în 1990.

Halle Berry, 51 de ani

Dacă nu ar fi genele, cum îţi explici că vedeta nu a îmbătrânit deloc timp de două decenii? Nu vine totul chiar în mod natural, ea spune că pe măsură ce trec anii, ea este mai atentă la alimentaţie. Nu lucrează cu greutăţi decât dacă e necesar pentru un rol, însă face cardio.

Lucy Liu, 49 de ani

Actriţa nu s-a schimbat prea mult de când a jucat-o pe  Ling Woo în "Ally McBeal". Unul dintre secretele tinereţii ei este protecţia împotriva soarelui. Ea lucrează mult şi se expune razelor UV, de aceea este foarte riguroasă în ceea ce priveşte aplicarea protecţiei solare, purtarea păşăriilor şi a eşarfelor în jurul gâtului şi pieptului.

Jada Pinkett Smith, 46 de ani

Jada Pinkett Smith are un look natural, adesea fără machiaj şi arată uimitor în costum de baie. E clar că nu îşi arată vârsta!

Diane Lane, 53 de ani

Laurence Olivier a numit-o noua Grace Kelly pentru rolul jucat în "Little Romance", în 1979. A trecut mult timp de atunci, însă timpul nu şi-a pus amprenta prea mult asupra aspectului său fizic.

Christy Turlington, 49 de ani

Supermodelul este definiţia frumuseţii fără vârstă. Christy nu se opune intervenţiilor plastice, dar ea a promis că nu va recurge niciodată la astfel de artificii care crede că ar face-o să arate ciudat.

Julianne Moore, 58 de ani

Actriţa vrea să îmbătrânească în cel mai natural mod posibil. Ea este o femeie de o frumuseţe naturală care întrece orice altă femeie care a apelat la chirurgia estetică. Totuşi, ea nu pare să îmbătrânească deloc.

Marisa Tomei, 53 de ani

Marisa Tomei avea doar 20 de ani când a câştigat un Oscar pentru rolul său, Mona Lisa Vito, din "My Cousin Vinny". Nu ar fi mare diferenţă dacă încercăm să ne-o imaginăm exact în acelaşi rol acum.

Ellen DeGeneres, 60 de ani

Vedeta a declarat că nu se gândeşte prea mult la vârsta ei, mai ales pentru că ea crede că femeile nu au vârstă. În glumă, bineînţeles. Cu toate acestea, ea nu pare că îmbătrâneşte. Poate că practica yoghină şi dieta vegană o ajută în acest sens!

Sigourney Weaver, 68 de ani

Când a împlinit 60 de ani, Sigourney Weaver spunea neliniştită că oamenii o vor angaja pentru că e Sigourney, nu pentru că e mai bătrână sau mai tânără cu câţiva ani. Din fericire, ea nu pare că a îmbătânit prea mult.