Teo se intoarce in televiziune

Dupa ce a renuntat la toate contractele, dupa ce a spus ca nu va mai face televiziune niciodata, dupa ce a cotit-o catre Scoala de Televiziune infiintata de Vlad Enachescu, Teo Trandafir a "rupt gura targului", dupa cum singura a spus si si-a infiintat propria companie de productie tv, numita Local Tv Network.

Dupa ce a renuntat la toate contractele, dupa ce a spus ca nu va mai face televiziune niciodata, dupa ce a cotit-o catre Scoala de Televiziune infiintata de Vlad Enachescu, Teo Trandafir a "rupt gura targului", dupa cum singura a spus, si si-a infiintat propria companie de productie tv, numita Local Tv Network.

"Incercam sa-i dam targului personalitate, sa-i dam targului ce-i lipseste, incercam sa punem la dispozitia oamenilor din targ un principiu care deocamdata ii lipseste, si anume puterea incredibila pe care o are provincia", declara vedeta in conferinta de presa, care a avut loc astazi (n.r. 24 septembrie), la Hilton.

Alaturi de o echipa formata din Andreea Godeanu - producator, jurnalistul Bogdan Ionescu - director de proiect, Marius Ivascu - director de imagine, Dragos Buhagiar - scenograf si cooptand-o pe Simona Patruleasa, in postura de realizator, Teo Trandafir le va vorbi oamenilor din provincie. Local Tv Network va realiza doua emisiuni: "Teo Show" - prezentata de Teo Trandafir si "Pe gustul tau" - adusa in fata publicului de Simona Patruleasa. Aceste productii vor fi difuzate concomitent de 30 de statii locale din tara, acestea fiind zonele in care vor fi distribuite.

"In provincie sunt oameni inteligenti, sensibili, curati, disponibili"


"Noi, in Bucuresti, ne-am inchis intr-un fel de turn si avem impresia ca suntem buricul Pamantului. Daca faceti o caravana in tara, o sa aveti surpriza incredibila sa descoperiti oameni inteligenti, sensibili, curati, disponibili. Ne vom deplasa dintr-un oras in altul, o sa incercam sa facem lucrurile personalizat", a specificat Teo Trandafir in continuare.

Mergand pe principiul ca oamenii din provincie sunt vaduviti de emisiuni dedicate lor, echipa de la Local s-a gandit sa imbine placutul cu utilul si sa le vorbeasca direct, dar, in acelasi timp, sa-i lase si pe ei sa ne vorbeasca.

"O sa incercam sa aducem invitati care sa fie atat pentru interesul publicului din zonele respective, si, in fiecare emisiune, vom avea un subiect pe care sa-l dedicam unui eveniment care se intampla in zona in care este transmisa emisiunea. Vrem sa le aratam si celorlalti, din celelalte localitati, ce face fiecare zona in parte. Au evenimentele lor, au festivalurile lor, au tot felul de manifestari despre care nu prea se vorbeste aici, in Bucuresti", a declarat producatorul Andreea Godeanu.

"Publicul din Bucuresti e un pic mai rasfatat, pentru ca are la dispozitie o caruta de surse de informatie. Spre deosebire de publicul din provincie care ia ce i se da. Practic noi trebuie sa aducem mai mult decat aveau", completeaza Teo.

24 Septembrie 2009