Șerban Huidu, atacat din nou pe blog: "Îi mai visezi pe cei ucişi de tine?"

Zeci de persoane i-au reproşat că a provocat un accident în care au murit trei oameni și i-au scris că nu are dreptul moral să critice pe altcineva.

Revenirea fostului "cârcotaș" în spațiul virtual nu a trecut neobservată, dimpotrivă. Huidu și-a redeschis blogul, după o perioadă în care a cules numai injurii, acuze și schimburi virulente de replici cu numeroși internauți care îl făceau "albie de porci" pentru că îndrăznește să-și exprime părerile după ce ]n 2011 a provocat un accident rutier foarte grav, soldat cu trei morți. În fața șuvoiului de comentarii negative, el a decis că e mai bine să închidă canalul de comunicare.

După câteva luni de absență, fostul realizator TV și-a redeschis blogul. A revenit în forță, cu o postare critică despre avortul Biancăi Slav. Opinia sa, justificată sau nu, a fost suficient de acidă pentru a stârni din nou iureșul pe blogul său.

Zeci de comentatori i-au reproşat că a provocat un accident rutier în care au murit trei persoane şi i-au transmis că nu are dreptul moral de a-și da cu părerea despre astfel de subiecte. Mulți dintre cei care au scris pe pagina sa au apelat la un limbaj agresiv, chiar injurios. Huidu nu s-a l[sat, însă, intimidat și le-a răspuns celor care l-au atacat pe serbanhuidu.ro.

"Eşti doar un criminal în libertate, cu handicap mental... lasă-ne, lasă-ne, criminalule", i-a scris cineva. "Eu doar scriu, voi mă băgaţi în seamă şi vezi ce e aia crimă şi ce e ăla accident", i-a răspuns fostul realizator TV.

"Dormi sigur liniştit după ce ai minţit că ai derapat cu Mertzanul? Sigur nu ai depăşit ca nesimţitul în curbă? Eşti fericit mă, că atragi atenţia şi te bagi în seamă.
Mai şi râzi ca cretinul! Simpaticule, ai o groază de cretini care te admiră. Poate se face dreptate şi derapează şi unul peste botul tău. Abia aştept să-ţi văd cronica"
, i-a scris altcineva. Şerban i-a răspuns şi lui: "Pe cine să depăşeşc mă, pe cumnatul meu cu care plecasem împreună din Predeal? Ai grijă ce îmi doreşti mie, creştinule."

Cel mai interesant răspuns pe care Şerban Huidu l-a oferit a fost cel în care a mărturisit că încă îşi mai visează victimele. "Şerban, ţi se mai întâmplă câteodată să-i visezi pe cei ucişi de tine?". "DA! Şi e crucea mea...", a scris el.

"A fost un accident, aveam copii în maşină.
Dacă tu crezi că asta m-a făcut să conduc iresponsabil, te înşeli!"
, i-a răspuns Huidu unui cititor. Altuia i-a explicat de ce are mai multe amenzi de circulaţie la activ: "Am primit amendă pentru că era maşina murdară, au oprit 3 martori şi m-au ţinut o oră! Cu copilul de 1 an şi soţia gravidă. Cine a fost făţarnic acolo?".

"Eşti şofer? Roagă-te să nu ţi se întâmple niciodată ce mi s-a întâmplat mie! Dacă totuşi ai parte de un accident aştept scuzele aici", i-a răspuns el unui cititor care îl acuza.

Şerban Huidu a explicat de ce nu a fost condamnat la închisoare: "Nu trebuia să stau la închisoare. Dacă citeşti legea, o să vezi! A fost un accident, nu un cumul de infracţiuni pentru care se face închisoare (condus sub influenţa alcoolului sau părăsit locul accidentului).
Nu îmi eşti 'frate' şi să stai ascuns e o laşitate! Nu am fost niciodată aşa"
, a scris el.

"Nu e vorba de moralitate, ci de normalitate aici. Am pledat vinovat şi am fost condamnat, dacă era un cumul de infracţiuni, conduceam beat sau plecam de la locul accidentului, pedeapsa era cu executare. Aşa nu a fost cazul. Asta e normalitate, că îţi place sau nu îţi place ţie", i-a transmis el unui comentator.


Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Noiembrie 2013