România: Top 10 vedete de care ne-am săturat!

19 Mai 2011

Le vedem peste tot în reviste, în general nu fac nimic, nu spun nimic şi, mai ales, uneori ai impresia că nu gândesc nimic. Se plimbă cu maşini scumpe, se agaţă de câte un băiat de bani gata, stau cu orele prin cafenelele din Dorobanţi în speranţa că va trece vreun paparazzo pe acolo şi le va poza. Atunci când nimeni nu le mai bagă în seamă se dezbracă sau, mai rău decât atât, croşetează un scandal sexual sau o relaţie plină de dragoste, doar, doar, şi-o mai aminti cineva de ele.

Din categoria acestor vedere care apar obsedant peste tot, nu spun şi nu fac nimic, pseudo-vedete, de fapt, de care ne-am săturat la propriu fac parte şi Moni Columbeanu, Bianca Drăguşanu, Daniela Crudu sau Ramona Gabor.

Moni Columbeanu, cel puţin tace

Fosta Scorpie de la Izvorani este văzută peste tot, oricând şi oricum. Scandalul prin care trece acum i-a ridicat foarte mult cota, lucru care va pune la mare încercare răbdarea opiniei publice pentru că, după terminarea divorţului, toată lumea o să o vrea în emisiuni, reviste.

Simona Sensual, prezenţă absolut inutilă

Sensual chiar că nu face nimic. Nu cântă, deşi a încercat, nu este designer, deşi crede că are talent, nu ştie să vorbească, deşi nu înţelege acest lucru. Atunci când nu au niciun invitat preţios, moderatorii preferă să-şi umple spaţiul de emisie cu ea.

Daniela Crudu, veşnica asistentă care ţine la tăvăleală

Cruduţa este tare nevinovată, face gafe fără să-şi dea seama şi fără să le plănuiască. Este dezinvoltă şi întotdeauna, în pericol, ca emisiunea în care este prezentă să fie amendată de CNA. În concluzie, mare lucru nu face, mari exemple nu dă, atunci de ce este pe sticlă? Doar pentru silicoane?

Bianca Drăguşanu a apărut de nicăieri şi nu se lasă

Fosta iubiă a lui Bote, dar şi a lui Cristea a apărut ca o furtună şi continuă să facă valuri şi astăzi. Valuri "goale", însă, precum apariţiile ei în Playboy, pentru că nu rămânem cu nimic dacă o ascultăm sau vedem în ziare. Nu putem da timpul înapoi ca să împiedicăm apariţia ei, dar putem spera că la un moment dat, cât mai repede, va fi detronată.

Adelina Pestriţu, nu face altceva decât să-şi dorească să devină mamă vitregă

A fost căsătorită cu Liviu Vârciu, tatăl unei fete de 8 ani, iar astăzi este în mari amoruri cu Robert Miu, la rândul său tată al unui copil de 3 ani. Cam atât despre bruneta care încearcă din răsputeri să-şi clădească o carieră, dar nu reuşeşte.

Oana Zăvoranu a promis că se potoleşte

A rămas gravidă aproape în direct şi tot aşa a pierdut sarcina. A fost în mare amoruri cu Pepe pe care astăzi îl face homosexual, s-a împăcat cu mama ei pe care, însă, încă o mai tărăşte prin tribunale. A fost mare actriţă de telenovele, acum este vedetă Playboy cu silicoane. După toate aceste acţiuni extrem de... importante, Zăvoranu a spus că vrea să nu mai apară aşa de des în presă. Dacă şi-ar respecta cuvântul, ar fi o mare uşurare pentru opinia publică.

Oana Roman, din ce în ce mai agresivă

Dacă până acum fiica lui Petre Roman era invitată în emisiuni şi povestea despre prietenia ei cu toţi artiştii şi despre viaţa ei foarte interesantă, astăzi Oana Roman a început să se dea în stambă. Zilele trecute a apărut pe prima pagină din ”Can Can”, aproape goală, într-o cadă plină cu spumă.

Monica Tatoiu, doamna Ştie Tot

Este invitată peste tot, fie că vorbim despre un talk-show politic sau despre o emisiune de divertisment. Îi place să-şi dea cu părerea, să acuze, şi, mai mult decât atât, pretinde că are întotdeauna dreptate. Să ne amintim vestita perioadă când doamna Tatoiu prezenta reţeta ei minune prin care s-a vindecat de cancer.

Elena Udrea e peste tot

O vedem la TV, o vedem în reviste, o auzim la radio, peste tot este Elena Udrea. Dacă ar fi să mă gândesc strict la rolul pe care îl are un politician, aş zice că mai degrabă ar trebuie să aplice regula: "Tace şi face!".

Ramona Gabor, mereu în umbra surorii ei

Pentru Ramona Gabor momentele în care sora ei este implicată într-un scandal sunt perfecte. Altfel nu ar putea să se afirme, pentru că veşnic trăieşte în umbra Monicăi. Acelaşi lucru se întâmplă şi zilele acestea când o discută despre ce face Monica, ce zice Monica, ce gândeşte Monica, ce plănuieşte Monica. Nu mai bine şi-ar vedea şi de viaţa ei? Care viaţă?