România: Top 10 vedete care iubesc alcoolul

10 Iunie 2011
"Alcoolul este viaţa şi viaţa e alcoolul", parcă aşa suna un vers dintr-o melodie în vogă acum câţiva ani. Mulţi o consideră adevărată şi, ca să o susţină, transformă băutul într-un sport în adevăratul sens al cuvântului. Sintagma "Hai la un suc" a fost înlocuită cu succes de "N-ai chef de o bere?". Fie că este 10 dimineaţa, 1 ziua sau 11 noaptea, oamenii obişnuiesc să pună această întrebare. Vremea bunicii când băuturile se beau într-o anumită ordine şi combinate cu felurile de mâncare potrivite a cam apus. Există câteva vedete care merg fix pe principiile enunţate mai sus, multe dintre ele recunoscând că le place alcoolul. Să vedem despre cine este vorba...

1. Tudor Chirilă, discipolul lui Bachus

Despre artistul Tudor Chirilă s-a spus de nenumărate ori că a urcat turmentat pe scenă. Petrecerile în care Tudor Chirilă băut este cap de afiş sunt iarăşi lucruri de notorietate. Să ne amintim momentul Cerbul de Aur 2009 când artistul, ameţit bine, a ieşit pe străzile Braşovului cu o pungă în cap, încercând să se ferească de ploaie. Nemulţumit că prietenii lui nu se grăbesc în drum spre hotel, artistul a început să înjure fără să se teamă că ar putea fi auzit şi taxat mai apoi de fani.

2. Dan Bălan, beat pe scena din Chişinău

După succesul fulminant pe care l-a avut cu trupa O-Zone, Dan Bălan a suferit o cădere liberă. În ciuda faptului că declară că are mare succes în America, în ciuda faptului că a mai scos vreo două piese de atunci, artistul din Moldova s-a cam pierdut. Dacă profesional decade, se pare că şi personal a luat-o pe aceeaşi pantă descendentă. În toamna anului trecut, Dan Bălan a susţinut un concert la Chişinău. Spre surprinderea fanilor, artistul s-a urcat mort de beat pe scenă, reuşind, evident, să-i dezamăgească pe cei care-şi doreau să-l vadă cântând.

3. Monica Columbeanu s-a prăbuşit în Marea Neagră

Se întâmpla în anul 2009 când, departe de ochii soţului ei încă, Moni şi-a făcut de cap la mare, alături de câteva prietene. În seara respectivă, soţia lui Irinel Columbeanu a făcut turul celor mai tari cluburi din Mamaia, agăţând doi bărbaţi din mers: un italian şi un moldovean, după cum afirmă cei de la Libertatea. Finalul apoteotic s-a concretizat dimineaţa, în Marea Neagră, unde Moni, care abia se mai putea ţine pe picioare, a căzut îmbrăcată. În ciuda insistenţelor prietenei ei de a merge la hotel să se... odihnească, Monica vroia să se distreze.

4. Irinel Columbeanu, beat şi vulgar

Anul trecut pe vremea asta, milionarul de la Izvorani nu se lupta cu soţia în instanţă, ci cu alcoolul care nu-l lăsa să facă nici doi paşi. Irinel Columbeanu a fost surprins în vara anului trecut, după o noapte întreagă de beţie într-un club din Mamaia, chinuindu-se să ajungă la hotel. Deşi distanţa dintre cele două locaţii, clubul şi hotelul, nu depăşea 300 de metri, lui Irinel i-a trebuit ceva timp ca să găsească linia... dreaptă. Într-un final, ajuns victorios pe scările hotelului, milionarul de la Izvorani a găsit potrivit să facă gesturi obscene către cei care-l priveau.

Vezi mai multe din Vedete pe 220.ro

5. Cătălin Botezatu, vedea numai... frumos în faţa ochilor

Designerul, care a recunoscut în nenumărate rânduri că-i place alcoolul fin, de cea mai bună calitate, a povestit, la un moment dat pentru Libertatea, care a fost cea mai penibilă experienţă pe care a trăit-o la o beţie. "Acum câteva veri, la Bamboo, în Mamaia, am consumat destule pahare de şampanie încât să aduc la masă trei prostituate absolut hidoase, după spusele prietenilor mei, pe care le vedeam topmodele. Uneia dintre ele i-am rupt chiloţii, alteia i-am turnat şampanie între sâni, iar cu a treia am plecat la hotel. Când m-am trezit a doua zi, credeam că nu am dormit la mine în camera şi, când am văzut monstrul de lângă mine, am vrut să fug fără să mă audă".

6. Laura Andreşan, la dezintoxicare

Vedeta porno a avut experienţe neplăcute atât cu alcoolul, cât şi cu drogurile. Andreşan a fost pe punctul să-şi piardă viaţa, acum ceva timp, din cauza consumului amestecat de droguri şi băutură. Ea a fost dusă în comă la camera de gardă a Spitalului Obregia, unde, conform vedetatv.ro, a rămas internată pentru dezintoxicare.

7. Delia Matache, o fostă campioană

Artista declara acum câţiva ani că iubeşte alcoolul şi, mai mult decât atât, ţinea să demonstreze acest lucru ori de câte ori avea ocazia. Petrecerile în care ea şi băutura erau partenere nedespărţite au trecut, acum Delia s-a dat pe apă plată cu lămâie.

8. Gina Pistol, promova şi consuma

În 2005, vedeta Playboy era consumatoare înrăită. Ştii vorba cu defectul profesional? Ei bine, acesta se aplică în cazul blondinei. În vara respectivă a fost angajată ca şi promoteriţă pentru o anumită băutură, numai că Ginuţa nu se mulţumea doar cu promovatul. De la un pahar, ajungea foarte uşor la zece, pentru ca mai apoi, totul să se termine cu o beţie de toată frumuseţea.

9. Oana Roman, sufletul petrecerilor

De când a apărut în prim-plan, Oana Roman şi-a creat această imagine de petrecăreaţă, iubitoare de bărbaţi frumoşi şi locuri exclusiviste. Trebuie remarcat că aceasta este o constantă în viaţa ei, pentru că şi astăzi se exprimă la fel. Petrecerile sunt punctul forte pentru ea, locul în care se simte cel mai bine. Şi, ca să demonstreze acest lucru, de fiecare dată, în poze, apare cu un pahar de şampanie în mână.

10. Daniela Crudu, campiona en-titre

Viaţa de noapte, parangheliile, băutura şi bărbaţii potenţi financiar sunt preocupările Cruduţei. Dacă stăm bine să ne gândim, acesta este farmecul ei, dar şi perspectiva din care a fost promovată. Nu există apariţie a Danielei Crudu în care aceasta să nu facă referire la pasiunea ei pentru alcool.