România mondenă: Unde şi-au petrecut vedetele Paştele

16 Aprilie 2012

Anul acesta, persoanele publice au ales să sărbătorească Sfintele Sărbători Pascale alături de familie şi de cei dragi, cu ouă roşii, pască şi vin.

Andi Moisescu şi Olivia Steer, acasă cu familia

Famila Moisescu a petrecut Paştele acasă, cu ouă vopsite, pască, dar şi cu meniu raw vegan. "În preajma Paştelui îmi sărbătoresc şi mama şi fratele. Am făcut o petrecere de tip 3 în 1. Ca-n publicitate. Un fel de superofertă. De nerefuzat, practic", povesteşte Andi Moisescu.

Bianca Drăguşanu şi Adi Cristea, la Cluj

Chiar dacă Duminică, în prima de zi de Paşte, Bianca Drăguşanu şi Adi Cristea nu au fost împreună, cei doi s-au revăzut a doua zi, pe stadion. Motivul pentru care îndrăgostiţii au fost separaţi este fotbalul. Adi Cristea a avut meci cu Gaz Metan Mediaş, de aceea a fost nevoit să stea în cantonament. Cu toate acestea, Bianca nu a fost singură. Ea a petrecut cu familia şi prietenii, într-o pensiune, la Cluj.

Alina Puşcaş, acasă, în Ardeal

Alina Puşcaş, vedeta Antena1, a petrecut sărbătorile în oraşul natal, Târgu Mureş. Alina şi-a vizitat rudele din Târgu Mureş, oraşul unde şi-a petrecut copilăria şi adolescenţa, bunicii din Luduş, dar şi apropiaţii din Mediaş şi Sibiu. În noaptea de Înviere, actiţa a fost să ia lumină de la Catedrala Mare din Târgu Mureş.

Soţii Borcea au petrecut în Miami

Alina şi Cristi Borcea au plecat să petreacă Sfintele Sărbători Pascale, la Miami. Chiar dacă Alina mai are o lună până la naştere, iar Cristi a suferit recent o operaţie pe cord deschis, cei doi au zburat până în America. Aici, şeful dinamoviştilor se simte mai liniştit.  Alături de ei a fost şi Patrick, fiul cel mare al lui Cristi.

Marina Almăşan, acasă la noul iubit

Vedeta TV a fost invitată acasă la părinţii lui Georgică Cornu, în satul Gornoviţa din Mehedinţi. După o vacanţă în Franţa, alături de copii, cuplul Marina Almăşan- Georgică Cornu au petrecut sărbătorile la ţară. Meniul a fost unul tradiţional, cu friptură de miel şi ied, cozonac, dar şi varză cu carne de găină, mâncarea preferată a lui Georgică Cornu.

 

Teo Trandafir, primul Paşte cu iubitul

Teo Trandafir a petrecut primul Paşte cu iubitul său, Iosef Constantin, acasă, la Bucureşti. Anul acesta, vedeta TV s-a bucurat de nişte sărbători fericite alături de cei dragi, dar şi de iubitul său, care a venit special în ţară, pentru aceste sărbători.

Julia Jianu, la Piteşti, la părinţii soţului

Cântăreaţa a petrecut Paştele acasă, la părinţii soţului, la Piteşti. Julia a fost răsfăţată de soacra sa cu bunătăţi tradiţionale, iar în noaptea de Înviere, a luat lumină de la biserica din oraş.