România mondenă: Dietă de vedetă. Cum au slăbit 4 celebrităţi?

22 Ianuarie 2015
Orice femeie îşi doreşte să arate cât mai bine, iar atunci când doamnele sau domnişoarele au câteva kilograme în plus, fac tot posibilul să slăbească. Unele vedete mai plinuţe au dezvăluit în presă cum au reuşit să scape de kilogramele în plus.

Bianca Rus a slăbit şase kilograme

În perioada Sărbătorilor, când toată lumea se îngraşă, Bianca Rus a reuşit să slăbească aproximativ şase kilograme. Iniţial, despre cântăreaţa de muzică populară s-a spus că şi-a operat stomacul, însă vedeta a negat acest lucru.

Bianca Rus a fost invitată la WOWbiz, unde a afirmat că, pentru a slăbi, s-a ca înfometat şi a ţinut un fel de regim Dukan: o zi a mâncat legume, o zi carne de curcan. Mai mult decât atât, ea a spus că a făcut mult sport pentru a slăbi.

Andreea Marin mănâncă rar carne

În toamna anului trecut, Andreea Marin a vorbit la Antena Stars despre dieta ei. "Am renunţat la semipreparate şi nu mai simt nevoia să mănânc carne decât foarte rar. E bine să se renunţe şi la cafea, dar eu nu am băut niciodată cafea, aşa că asta pentru mine nu a fost o problemă. Tuncay a fost cel care a vrut să ne cultivăm singuri legume şi fructe în grădină", a spus vedeta.

Teo Trandafir, de nerecunoscut

În ultimii ani, după ce a fost aproape de moarte, Teo Trandafir s-a schimbat total. Vedeta a început să slăbească, iar anul trecut a făcut şi o operaţie de micşorare a stomacului. Prezentatoarea de la Kanal D a scăpat anul trecut de 40 de kilograme şi a început să poarte haine mulate pe corp.

Oana Radu slăbeşte în continuare

Anul trecut, Oana Radu a făcut vâlvă în presă după ce a afirmat că a slăbit mai bine de 40 de kilograme. Fosta concurentă de la "Vocea României" a ţinut mai multe diete, însă a apelat şi la ajutorul unor pastile de slăbit.