România mondenă: Cât de mult au slăbit vedetele de la „Dansez pentru tine“

16 Noiembrie 2012
Vedetele prezente la „Dansez pentru tine“ luptă din greu pentru a le îndeplini visele partenerilor din ring, iar acest lucru se vede inclusiv pe siluetele celebrităţilor feminine.

Fie că au demarat pregătirile acum şase săptămâni, aşa cum este cazul Biancăi Drăguşanu, al Nicoletei Luciu şi al Oanei Ioniţă, fie că se află în concurs de doar două săptămâni, precum Roxana Ionescu, vedetele petrec la antrenamente zeci de ore pe săptămână, ceea ce a făcut ca acestea să scape de câteva kilograme.

Oana Ioniţă, campioană la slăbit

Dansatoarea a slăbit nu mai puţin de 7 kilograme. „Se simte la haine, la urcatul scărilor şi sunt foarte mulţumită şi tonică“, a spus Oana.

Nicoleta Luciu a dat jos 4 kilograme

Vedeta este foarte mulţumită de faptul că a slăbit, deoarece a dat jos grăsimea şi a depus foarte multă masă musculară. „Am grijă să mănânc ceea ce trebuie, dar nu mă abţin dacă îmi este poftă de ceva. Am mâncat mici, doar n-o să stau să mor de poftă, am doar grijă să nu depăşesc limita“, a declarat Nicoleta.

Bianca Drăguşanu, mai slabă cu 2 kilograme

Cu toate că antrenamentele sunt istovitoare, Bianca Drăguşanu încearcă să-şi recupereze energia dis de dimineaţă. Chiar şi aşa, roşcata tot a dat jos 2 kilograme. „Micul dejun îl mănânc cu cea mai mare poftă din lume. În ultima perioadă am inclus în meniul meu şi ciocolata neagră, pe care o port mereu în geantă“, a afirmat Bianca.

Roxana Ionescu, mai slabă după două săptămâni de dans

Roxana Ionescu a slăbit, la fel ca şi Bianca Drăguşanu, 2 kilograme. „Nu cred că voi slăbi foarte mult, sunt atentă la ce mănânc, nu vreau să pic pe la repetiţii, vreau să am energie“, a dezvăluit Roxana.