România mondenă: 8 asistente supersexy care s-au despărţit de Capatos

30 Iulie 2012
Dan Capatos şi-a ales, de-a lungul timpului, ca asistente numai femei cu un fizic de invidiat, dar de fiecare dată a fost părăsit de acestea sau ele au fost date afară.

Alina Gheorghe şi Georgiana Tudor, „înger şi demon“

Emisiunea „Un show păcătos“ a debutat la Antena 1 avându-l ca prezentator pe Dan Capatos şi ca asistente pe Alina Gheorghe (stânga) şi Georgiana Tudor (dreapta).

Cele două aveau rol de înger şi demon, însă după câteva emisiuni, conducerea postului a ajuns la concluzia că asistentele nu au un rol important şi că este nevoie de ceva nou.

„Au avut ghinionul de a fi la început, când noi eram încă în căutări şi nu eram aşezaţi pe făgaş. Nu au avut un rol important, iar două era prea mult“, spunea la acea vreme Dan Capatos.

Ramona Gabor a avut noroc cu sora sa

După despărţirea de Alina Gheorghe şi Georgiana Tudor, Dan Capatos a ales-o ca asistentă pe Ramona Gabor. Singurul ei atu a fost acela că era sora mult mai cunoscutei Monica Gabor, fosta soţie a lui Irinel Columbeanu. La acea vreme, Capatos era mulţumit de Ramona deoarece aceasta nu avea „fiţe de Bucureşti“.

Cu timpul însă, realizatorii emisiunii au decis că trebuie să facă din nou o schimbare şi au decis să renunţe la Ramona. „Nu am avut nevoie de nicio explicaţie, se voia altceva. Este normal, neavând un rol important, asistenta poate fi schimbată şi a doua zi. Nu m-a deranjat“, declara Ramona Gabor imediat după ce Capatos a renunţat la serviciile ei.

Eva Kent, absentă nemotivat

Despre Eva Kent, pe numele ei real Oana Oprea, Dan Capatos spunea că este o fire vulcanică şi dezinhibată, dar a fost concediată deoarece nu s-a prezentat la mai multe emisiuni şi a fost implicată şi într-un scandal sexual.

Fosta asistentă a lui Capatos a ajuns cunoscută mai mult datorită filmelor porno în care a jucat, dar emisiunea „Un show păcătos“ a avut o audienţă foarte mare atâta timp cât Eva Kent s-a aflat în platou. Datorită ei, zeci de fete şi-au dorit să ajungă asistentele lui Capatos.

Loredana Chivu, sosia Evei Kent

După ce Eva Kent a fost concediată de Antena 1, Dan Capatos şi-a căutat o asistentă cu ajutorul fanilor emisiunii. Astfel, în urma unui casting şi a voturilor telespectatorilor, noua asistentă de la „Un show păcătos“ a fost Loredana Chivu, o copie fidelă a fostei asistente, Eva Kent.

Modelul nu a rezistat decât două luni, iar în ciuda faptului că Loredana a spus că s-a înţeles bine cu toată lumea, Dan Capatos afirma că nu o poate caracteriza, deoarece nu a avut timp să se apropie de ea.

„Am avut-o asistentă puţin timp, mi-e frică s-o caracterizez, n-am reuşit să-mi dau seama. Era prea discretă pentru ceea ce căutam noi“, spunea Dan Capatos.

Bianca Drăguşanu, cea mai mediatizată asistentă

Lansată în showbiz de Cătălin Botezatu, Bianca Drăguşanu s-a adaptat foarte bine la formatul emisiunii lui Capatos. Datorită scandalurilor interminabile în care a fost implicată Bianca Drăguşanu, audienţa emisiunii „Un show păcătos“ a crescut de la o zi la alta.

„Nu voi fi doar fata din umbră care îşi arată picioarele. Vreau să fiu suficient de bună, să mă încadrez în cerinţele lor, ca să nu fiu schimbată după un sezon, ci eventual să-mi schimb eu culoarea părului“, spune ea.

Bianca Drăguşanu a rezistat cel mai mult ca asistentă a lui Capatos şi chiar a recurs la gestul de care vorbea: şi-a vopsit părul, pentru a face o schimbare.

A părăsit şi ea emisiunea în lacrimi, dar în urmă cu o săptămână Dan Capatos a atacat-o în public, pe motiv că ea face orice pentru a apărea pe prima pagină a tabloidelor.

Daniela Crudu şi Mădălina Pamfile, pe picior de plecare

Actualele asistente ale lui Dan Capatos, Mădălina Pamfile şi Daniela Crudu, sunt pe punctul de a părăsi şi ele emisiunea în această vară. Potrivit informaţiilor oferite de tabloidul Click!,  Daniela va fi dată afară din cauza faptului că numele ei a fost menţionat într-un dosar de prostituţie, iar Mădălina nu mai doreşte să ocupe scaunul de asistentă.